ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Що одягнути в новорічну ніч, щоб Червона Мавпа віддячила вам протягом року?

Астрологи  запевняють, що успіх у новому 2016 році в частково залежить від одягу та аксесуарів у  новорічну ніч.

l 23121571Символом 2016року  є Вогняна Червона Мавпа. Якщо Ви хочете сподобатися Мавпі, тоді в новорічну ніч краще одягнути яскраві речі. Їй імпонують червоний, жовтий, золотий, помаранчевий, коричневий кольори.

Жінкам краще обрати модель вечірнього плаття з відкритою спиною або плечима. Мавпі не підійде наряд строгих моделей: спідницю-олівець у поєднанні з блузою краще залишити для будніх днів. Легкі, повітряні спідниці, широкі штани стануть ідеальним вибором для новорічного луку.

Що одягти жінці на Новий рік вирішили, а тепер розберемося, як виглядати чоловікові. Перш за все, чоловікам в 2016 році не варто відходити від класики. Вибирайте строгий костюм або приталений піджак. Також можна обрати сорочку в тон сукні вашої супутниці. Існує ще більш просте рішення: кавалери можуть підібрати під свій святковий костюм червону краватку.

Мавпа обожнює все блискуче та яскраве, тому не варто нехтувати прикрасами. Навісьте на руки масивні браслети, великі сережки, об'ємні кулони. Особливо їй подобається золото, тому діставайте золоті прикраси зі шкатулок й сміливо їх надягайте. 

l 23121571 1

Прочитано 2801 раз

Последнее изменение Среда, 23/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework