СПОРТ

#плічопліч: На Житомирщині продовжуються змагання II етапу «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з черліденгу

  У Ружинській територіальній громаді на базі Ружинського ліцею відбулися змагання II етапу з черліденгу серед команд закладів загальної середньої освіти в межах проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

#пліч-о-пліч: Гравець ВК “Житичі-Полісся” Лука Бабіч про тренування з учнями ліцею №21. ВІДЕО

  У рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», 29 лютого, команда ВК “Житичі-Полісся” відвідала ліцей №21 м. Житомира разом з амбасадоркою проєкту Юлією Єлістратовою.

#плічопліч: У Житомирі відбувся товариський матч між командою ліцею № 21 та чемпіонами Вищої Ліги України «Житичі-Полісся». ФОТО. ВІДЕО

  29 лютого, в ліцеї № 21 м. Житомир у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» відбувся товариський волейбольний матч між командою ліцею та чемпіонами Вищої Ліги України «Житичі-Полісся».

#плічопліч: У Звягельській міській територіальній громаді розпочато територіальний етап «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з черліденгу

  У Звягельській міській територіальній громаді успішно стартував II етап загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з черліденгу.

#плічопліч: У Житомирі відбулося урочисте нагородження переможців ІІ етапу змагань з баскетболу

  У Житомирі нагородили переможців ІІ етапу змагань з баскетболу, які проходили в рамках загальнонаціонального проєкту “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги”. Церемонія відбулася в приміщенні Департаменту освіти Житомирської міської ради, де молоді спортсмени та їх тренери були відзначені за високі досягнення та вклад у розвиток шкільного спорту.

#плічопліч: Юлія Єлістратова долучилася до спортивного тренування з волейболу у Ліцеї № 17. ФОТО. ВІДЕО

  22 січня в Ліцеї № 17 міста Житомир відбулося спортивне тренування з волейболу, яке зібрало не лише команди юних спортсменів, але й українських знаменитостей. Серед них: українська тріатлоністка, віцечемпіонка світу в естафеті, призерка чемпіонатів світу з акватлону, чемпіонатів Європи в естафеті та амбасадорка проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» Юлія Єлістратова, відомий актор театру і кіно, теле- та радіоведучий Андрій Джеджула, а також Dj Starkov.

#плічопліч: Як проходить перший етап спортивних змагань на Житомирщині

  Наполегливі та завзяті школярі Житомирщини активно включились у змагальний процес проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

#плічопліч: Юлія Олішевська побувала на тренуванні з баскетболу команди Ліцею № 4 м. Бердичева

  Сьогодні, 16 січня, Юлія Олішевська, відома українська легкоатлетка, спринтерка, чемпіонка Європи та амбасадорка проєкту “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги” у Житомирській області, завітала на тренування баскетбольної команди Ліцею №4 міста Бердичева.

Гімнастки з Житомира вибороли призові місця на турнір з художньої гімнастики «Virtuoz Christmas Cup 2023»

  З 01 по 03 грудня у місті Вінниця відбувся відкритий турнір з художньої гімнастики «Virtuoz Christmas Cup 2023», що став втіленням свята грації та краси у різдвяній атмосфері.

У Житомирі відбулися перші в Україні благодійні змагання з триатлону “Залізна країна”

  У житомирському гідропарку 23 вересня відбулися змагання з триатлону «Залізна країна», участь у яких  взяли близько 80 учасників з різних міст України та з-за кордону. До відкриття змагань долучився заступник начальника Житомирської ОВА Юрій Денисовець.

На Житомирщині відзначили Міжнародний день студентського спорту

  20 вересня, з нагоди Міжнародного дня студентського спорту на Житомирщині відбулася низка спортивних заходів у закладах освіти. Зокрема, у м. Коростишів відбулася руханка та забіг. Участь у заходах взяли кількасот студентів Коростишівського педагогічного коледжу імені І.Я.Франка.

#ЖитомирщинаПишається: Вікторія Слободенюк — бронзова призерка чемпіонату світу U20

  Як повідомляє Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА, борчиня з Житомирщини Вікторія Слободенюк — бронзова призерка чемпіонату світу U20!

Борці Житомирщини посіли призові місця на чемпіонат України з греко-римської боротьби U-20

  За інформацією Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА з 06 по 08 грудня в м. Тячів (Закарпатська область) відбувся чемпіонат України з боротьби греко-римської U-20.

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework