СУСПІЛЬСТВО

На Житомирщині судитимуть прихильника комунізму та «руского міра», якого СБУ викрила на публічних закликах до повалення конституційного ладу в Україні

  На Житомирщині співробітники Служби безпеки викрили чергового пропагандиста на інформаційно-підривній діяльності у соціальних мережах.

На Житомирщині зросла кількість ДТП із нетверезими водіями

  За інформацією патрульної поліції Житомирської області за два місяці 2024 року на території Житомирщини зареєстровано 42 дорожньо-транспортні пригоди за участю нетверезих водіїв, 5 автопригод із потерпілими, де 6 осіб травмовано, 1—загинула.

Робоча група «Прозорість та підзвітність» при Звягельській РВА провела моніторинг оголошених та проведених тендерних закупівель

  Робочою групою «Прозорість та підзвітність» при Звягельській РВА було проведено аналіз 3 тендерних закупівель на майданчиках «Prozorro», «Dzo», «Zakupivli.pro».

#плічопліч: У Березівській громаді відбулися змагання з футзалу серед юнаків

  У рамках проєкту “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги”, футзальні команди п’яти ліцеїв Березівської громади – Барашівського, Березівського, Василівського, Іванівського та Садіківського – продемонстрували захоплюючу гру та неперевершену майстерність, змагаючись за звання найкращого.

#плічопліч: «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» продовжують гуртувати юних спортсменів Житомирщини

  Нещодавно стартував II етап наймасштабнішого спортивного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», який продовжує гуртувати навколо себе учнів Березівської громади.

На Житомирщині поліцейські перекрили канал постачання наркотиків до місць позбавлення волі

  Слідчі Бердичівського райвідділу поліції встановили, що 38-річний киянин спланував та залучив для реалізації трансферу спільників серед ув’язнених та друзів «на волі». Викрили їх протиправну діяльність оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю спільно зі співробітниками відділу кримінального аналізу ГУНП в Житомирській області.

#ПрозорістьТаПідзвітність: Робоча група Бердичівської РВА провела аналіз закупівель по 10 територіальним громадам

  На щотижневому засіданні члени робочої групи Бердичівської РВА розглянули закупівлі по 10 територіальним громадам, зокрема щодо фармацевтичної продукції та продуктів харчування.

#плічопліч: В одній з гімназій Бердичівського району відбувся ІІ етап змагань з черліденгу «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». ВІДЕО

  У Швайківській громаді відбувся ІІ етап змагань з черліденгу «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», які проходили на базі Слободищенської гімназії. Цей захід зібрав молодих і талановитих спортсменів, котрі продемонстрували свої навички в рамках змагань, що набувають популярності серед школярів по всій Україні.

#ПрозорістьТаПідзвітність: В межах діяльності робочої групи триває аналіз публічних закупівель на Житомирщині

  З врахуванням того що наразі триває перший фінансовий квартал основними предметами закупівлі є: послуга з постачання теплової енергії та електроенергії.

В Житомирській ОВА відбувся брифінг щодо діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність”

  Продовжуємо вас інформувати щодо діяльності робочої групи «Прозорість та підзвітність».

#ПрозорістьТаПідзвітність: Робоча група Коростенської РВА провела аналіз закупівель на «ZAKUPIVLI.PRO»

  Робочі групи «Прозорість та підзвітність» продовжують моніторинг системних видатків у розрізі територіальних громад Коростенського району, комунальних підприємств та установ, органів місцевого самоврядування, які зареєстровані на майданчику «ZAKUPIVLI.PRO».

#ПрозорістьТаПідзвітність: Програма USAID АГРО надасть 5,6 млн грн на втілення проєкту із запобігання корупції в сфері земельних відносин

  Прогрес у протидії корупції є ключовою умовою не тільки на шляху набуття Україною членства в ЄС і НАТО, а й критично важливим завданням під час воєнного стану. Щоб зменшити корупційні ризики у земельних відносинах та посилити захист прав землевласників та замлекористувачів, Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) надасть 5,6 млн грн фінансування на розробку та втілення проєкту із запобігання корупції  та рейдерству.

#ПрозорістьТаПідзвітність: Про можливе нецільове використання бюджетних коштів повідомити може кожен

  Діяльність робочих груп “Прозорість та Підзвітність” на Житомирщині спрямована на зміну відношення громад, а також бюджетних установ до проведення закупівель за бюджетний кошт під час війни. Головне завдання – запобігти проведенню тендерів, нагальна необхідність яких є неочевидною.

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework