ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Смачненькі Новорічні салатики!

Новий рік – улюблене свято в багатьох людей. Більшість заздалегіть намагається знайти, що приготувати на Новий рік, щоб скласти святкове меню. Урізноманітніть свій святковий стіл!

n 2212157235

Салат в апельсиновій чашці

n 2212157235

Інгредієнти для приготування: Салат в апельсиновій чашці

  • апельсини -3-4 шт.,
  • куряче філе -300 г,
  • огірки -200 г,
  • майонез для заправки,
  • сіль за смаком,
  • журавлина для оздоблення.

Як приготувати Салат в апельсиновій чашці

  1. Куряче філе відваріть в солоній воді до готовності, остудіть і поріжте.
  2. Апельсини вимийте. Спеціальним або звичайним ножем зробіть зигзагоподібні надрізи по колу. Розділіть на дві частини. М’якоть вийміть і наріжте невеликими шматочками (плівку видаліть).
  3. Огірки наріжте кубиками.
  4. Змішайте філе, апельсини, огірки. Посоліть за смаком. Заправте майонезом.
  5. Викладіть салат в чашечки з апельсинів. Прикрасьте журавлиною.

Салат “Рубінова сніжинка”

n 2212157235

Дуже смачний і ніжний салат ефектно виглядає на святковому столі. За допомогою формочок можна надати страві форму ялинки, сніговика, зірочки. Така ідея сподобається як дорослим гостям, так і дітям.

Інгредієнти для приготування: Салат “Рубінова сніжинка”

  • буряк (варений) -2 шт.,
  • чорнослив (в'ялений без кісточки) -15-20 шт.,
  • горіхи асорті (волоський, мигдаль, фундук) -100 г,
  • майонез -2 ст. ложки,
  • зерна 1 граната.

Як приготувати Салат “Рубінова сніжинка”

  1. Буряк натріть на крупній тертці і викладіть в ситечко, щоб стік зайвий сік.
  2. Горіхи дрібно поріжте. Чорнослив поріжте тонкими смужками.
  3. Всі інгредієнти з’єднайте і заправте майонезом.
  4. Форму для печива у вигляді сніжинки наповніть салатом, щільно утрамбуйте, зніміть форму. Посипте зернами граната. Таким же способом зробіть інші сніжинки.

Новорічний святковий салат “Компанія сніговиків”

n 2212157235

n 2212157235

Інгредієнти для приготування: Новорічний святковий салат “Компанія сніговиків”

  • червона цибуля: 1 шт.
  • часник: 1 зубчик
  • зелена цибуля: 1 пучок
  • гриби: 400 г.
  • помідори: 100 г.
  • оливкова олія: 2 ст.л.
  • яйце куряче: 1 шт.
  • лимонний сік: 2 ст. ложки
  • сіль, перець за смаком
  • Для сніговиків
  • перепелині яйця: 3 шт.
  • курячі яйця: 3 шт.
  • варена морква, чорний перець горошком, чорний кунжут.

Як приготувати Новорічний святковий салат “Компанія сніговиків”

Готуємо так:

  1. Цибулю нарізати півкільцями. Часник дрібно порубати. Гриби розрізати на 4 частини. Зелену цибулю подрібнити. Помідори розрізати на 8 частин.
  2.  Спасерувати цибулю на оливковій олії до прозорості. В кінці обсмажування додати часник. Потім викласти на сковороду гриби і смажити 3-5 хвилин. Додати помідори, зелену цибулю і залишити на вогні ще на 3 хвилини.
  3. Викласти на блюдо, перемішати, поперчити, посолити і приправити лимонним соком. Зверху потерти варене яйце. Прикрасити салат сніговичками.

Як зробити сніговичків?

  1. З варених яєць (курячих та перепелиних) зрізати трошки білку зверху та знизу. Нанизати яйця на зубочистки – спочатку куряче, зверху перепелине.
  2. Робимо обличчя на перепелиному яйці: з чорного кунжуту – очі та рот. З вареної моркви – ніс.
  3. З моркви вирізати шапочку сніговику.
  4. Сніговички готові! Тепер ними можна прикрасити будь-яку страву!

Святковий новорічний салат “Снігур”

n 2212157235

Інгредієнти для приготування: Святковий новорічний салат “Снігур”

  • яйця варені: 3 шт.
  • докторська ковбаса: 150 г
  • твердий сир: 100 г.
  • консервований болгарський перець: 100 г.
  • маслини: 100 г.
  • сіль, перець, майонез, помідор або червоний солодкий перець для оздоблення. : 100 г.

Як приготувати Святковий новорічний салат “Снігур”

Готуємо так:

  1. Картоплю та сир натерти на крупній тертці, ковбасу та консервований перець порізати. Відокремити білки від жовтків, окремо натерти.
  2. Викладати салат у вигляді пташки на блюдо шарами у такій послідовності: картопля, перець, ковбаса, жовтки, сир, білки. Кожен шар змазувати майонезом та за бажанням солити-перчити.
  3. Маслини розрізати навпіл, викласти ними хвіст, крило та голову снігура. З порізаного помідора або солодкого червоного перцю зробити грудку снігура.

Салат з копченою куркою «Гілочка горобини»

n 2212157235

Інгредієнти для приготування:Салат з копченою куркою «Гілочка горобини»

  • червоний болгарський перець -2 шт.,
  • огірок свіжий -2 шт.,
  • яйця варені -3 шт.,
  • стегенце куряче копчене -1 шт.,
  • рис (варений) -0,5 склянки,
  • майонез -100 г,
  • сметана -100 г,
  • часник -1 зубець,
  • сир -80 г,
  • сіль, петрушка, гілочка від винограду.

Як приготуватиСалат з копченою куркою «Гілочка горобини»

  1. Залишіть шматочок солодкого перцю для горобини і зрізаємо шматочки шкірки огірка, щоб вийшло 14 листочків і 2 стеблинки.
  2. Огірки, перець, варені яйця і стегенце наріжте кубиками. Рис відваріть.
  3. Зробіть заправку: майонез змішайте зі сметаною і часником. Всі інгредієнти перемішайте і заправте соусом.
  4. Сир натріть на дрібній тертці і посипте ним салат.
  5. Для прикраси: з солодкого перцю виріжте кружальця для горобини. З шкірки огірка виріжте листочки. Викладіть листочки на салат. Гроно горобини зробіть з гілочки винограду і кружечків з солодкого перцю.

Салат “З Новим роком!”


n 2212157235

Інгредієнти для приготування:Салат “З Новим 2015 роком!”

  • куряче філе :400 г.
  • консервовані ананаси:100 г.
  • мариновані шампіньйони :200 г.
  • твердий сир :150 г.
  • варені курячі яйця :5 шт.
  • варені перепелині яйця:6 шт.
  • червоний солодкий перець :¼ шт.
  • варена морква :1 шт.
  • майонез:250 г.
  • сік червоної капусти

Як приготуватиСалат “З Новим 2015 роком!”

Готуємо так:

  1. Філе відварити у підсоленій воді, нарізати кубиками. Ананаси та сир теж нарізати кубиками, гриби пластинами.
  2. Викласти салат на велике блюдо у вигляді кола у такій послідовності, змазуючи кожен шар майонезом: філе-ананаси-гриби-сир.
  3. Курячі білки та жовтки натерти на дрібній тертці окремо та покласти нарізно. Білки зафарбувати соком червоної капусти та викласти на верхню частину салату, жовтки на нижню.
  4. Перепелині яйця розрізати навпіл, рівномірно розподілити їх по колу салату – це буде циферблат. З червоного перцю вирізати цифри, розмістити їх на поверхні яєць. Годинникові стрілки зробити з вареної моркви.

Господині на замітку

Салат не варто солити, бо від цього втрачається смак ананасів

Салат «Малахітовий браслет»

n 2212157235

Інгредієнти для приготування:Салат «Малахітовий браслет»

  • куряче філе (відварене) -200 г,
  • морква (велика) -1 шт.,
  • сир -150 г,
  • яйця (варені) -4 шт.,
  • родзинки -жменя,
  • часник -2-3 зубці,
  • ківі -3 шт.,
  • зерна гранату і зелень для прикраси,
  • майонез для заправки,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком.

Як приготуватиСалат «Малахітовий браслет»

  1. Моркву натріть на крупній тертці і обсмажте на олії.
  2. Сир натріть на середній тертці, яйця – на крупній.
  3. Куряче філе подрібніть.
  4. Пропустіть через прес часник.
  5. Родзинки замочіть у воді.
  6. Змішайте всі компоненти, поперчіть, посоліть, заправте майонезом.
  7. Приготований салат викладіть на блюдо у вигляді браслета.
  8. Прикрасьте його тоненькими скибочками ківі, зернами гранату і зеленню.

Салат «Подарунок на Новий рік»


n 2212157235

Інгредієнти для приготування:Салат «Подарунок на Новий рік»

  • куряча грудка -1 шт.,
  • печериці -300 г,
  • морква -1 шт. + для прикраси,
  • цибуля -1 шт.,
  • яблуко -1 шт.,
  • волоські горіхи за смаком,
  • яйця -4 шт.,
  • сир -100 г,
  • майонез для змащування,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком,
  • зелень, помідори черрі для оздоблення.

Як приготувати Салат «Подарунок на Новий рік»

  1. Курячу грудку відваріть і поріжте кубиками. Печериці почистіть, поріжте і підсмажте разом з подрібненою цибулею на олії до готовності. Моркву відваріть і потріть на крупній тертці. Яблуко очистіть і потріть на крупній тертці. Волоські горіхи подрібніть. Жовтки і білки окремо потріть на тертці.
  2. Викладайте салат шарами, змащуючи майонезом: 1-ий шар – куряча грудка, 2-ий – шампіньйони з цибулею, посоліть і поперчіть, 3-ий – морква, 4-ий – яблуко, 5-ий – волоські горіхи, 6-ий – жовтки і сир, 7-ий – білки.
  3. З сирої моркви виріжте тонкі стрічки і прикрасьте ними салат у вигляді банта. Також прикрасьте салат зеленню і половинками помідорів черрі.

Салат “Новий рік на порозі”

n 2212157235

Інгредієнти для приготування: Салат “Новий рік на порозі”

  • Для ялинки
  • куряче філе: 250 г
  • гриби мариновані: 200 г
  • яйця:3 шт.
  • морква, цибуля: по 1 шт.
  • сир: 100 г.
  • кукурудза: 1 банка
  • кріп: пучок
  • Для "подарунків"
  • сирок плавлений: 2 пачки
  • яйця: 3 шт.
  • часник: 3 зубчики
  • оливки з креветками: ½ банки
  • морква, червоний болгарський перець для оздоблення, майонез, спеції за смаком

Як приготувати Салат “Новий рік на порозі”

Готуємо так:

  1. Куряче філе порізати, посмажити з цибулею та морквою, додати спеції. Зварені яйця, гриби та сир порізати. Додати кукурудзу, заправити майонезом, перемішати.
  2. Викласти салат на блюді конусом, прикрасити гілочками кропу – це буде ялинка. З перцю вирізати зірочку. оздобити на свій смак.
  3. Зробити ” подарунки”. Яйця зварити, натерти з сирком та часником, заправити майонезом. Сформувати “подарунки”, в середину покласти по 1-2 оливки. Оздобити стрічками з моркви.
Прочитано 2096 раз

Последнее изменение Вторник, 22/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework