За минулу добу зафіксовано 3 дорожньо-транспортних пригоди, в яких  1 людина загинула та 4 отримали тілесні ушкодження.

дтп Житомирщина

Близько 13.30 18 травня на поблизу перехрестя вул. Котовського та 70-річчя Жовтня у селищі Черняхові водій автомобіля ВАЗ-2106, 61-річний житель Володарськ-Волинського району, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з вантажним автомобілем «Рено» під керуванням 33-річного житомирянина.

Про це повідомляє УДАІ УМВС України в Житомирській області.8 травня на поблизу перехрестя вул. Котовського та 70-річчя Жовтня у селищі Черняхові водій автомобіля ВАЗ-2106, 61-річний житель Володарськ-Волинського району, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з вантажним автомобілем «Рено» під керуванням 33-річного житомирянина.

Внаслідок ДТП водій легковика від отриманих поранень загинув на місці пригоди. Двоє його пасажирів з отриманими тілесними ушкодженнями  різного ступеню тяжкості доставлені до медичного закладу.

Також, за минулу добу працівники Державтоінспекції зафіксували 101 порушення Правил дорожнього руху. Затримано 11 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Складено 13 адміністративних протоколів на водіїв за перевищення швидкісних режимів.