ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

ПриватБанк допоможе зібрати дитину до школи

Коли в сім’ї є діти-школярі - серпень автоматично стає часом збирання свого чадо до школи. Купити якісне шкільне приладдя, форму і при цьому зекономити гроші і час - це бажання фактично кожних батьків.


Таке бажання можна втілити в життя через “Магазин” ПриватБанку. У Житомирському відділенні ПриватБанку (відділення Глобал Сіті) вже майже рік працює спеціальний “Магазин”, в якому можна придбати будь-який товар через Інтернет.
Зошити, ручки, олівці, альбоми для малювання, пенали, щоденники та ранці – це далеко не весь список того, що треба для школяра. Значна частина батьків зіштовхується з тим, що можна дешевше придбати все необхідне до школи на ринках, однак це години витраченого часу, та й якість часто сумнівна. Інший варіант - скупитись у декількох магазинах. Це зменшує час для покупок, але фінансові витрати різко збільшуються.
Для того, щоб зекономити і час, і гроші, у спеціальному “Магазині” ПриватБанку експерт з інтернет-продажів розповість клієнту про всі акції та систему знижок у перевірених інтернет-магазинах.
Зібрати дитину до школи можна в усіх світових інтернет-магазинах у розстрочку або ж скористатись можливістю оплатити товар частинами.
Купивши шкільне приладдя у розстрочку до 24 місяців, покупець буде сплачувати невелику щомісячну комісію – 2,5% від вартості товару. Тобто, якщо покупець купує форму і ранець за 1000 грн - комісія кожен місяць складатиме 25 грн.
“Магазин” працює за дуже прозорою технологією – клієнт повідомляє, що бажає придбати, консультант допомагає обрати найвигідніші пропозиції, а також оформити розстрочку та оплатити замовлення на сайті інтернет-магазину. Партнер відправляє товар у “Магазин”, а менеджер одразу ж повідомляє клієнта про прибуття замовлення. На кінцевому етапі клієнт отримує бажаний товар у “Магазині”. Якщо ж клієнт бажає повернути товар, то діють стандартні правила повернення товару в інтернет-магазинах - від 14-ти до 30-ти днів залежно від сайта-продавця.
“Магазин” пропонує перевірений перелік сайтів-партнерів та забезпечує повний юридичний супровід клієнтів від замовлення до отримання товару. Якщо товар не прийшов, продавець помилився у розмірах або товар із браком, клієнт не залишається наодинці зі спірними ситуаціями, усі питання вирішуються за посередництвом консультантів ПриватБанку.
У Житомирі за останніх чотири місяці сервісом “Магазин” скористались майже 500 покупців.

 

Прочитано 3430 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework