ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Чотири лікарні на Сході України отримають 12 тонн дорогого медичного обладнання вже сьогодні

28 грудня 2015 року, у понеділок, у чотирьох місцях призначеннях, а саме – у міських лікарнях Дзержинська, Селидова, Курахове, а також  у Лисичанській обласній дитячій лікарні, яка переїхала з Луганська, отримають  дороге медичне обладнання.

n 2812157321Завдяки співпраці  між  Благодійним фондом «Міжнародна асоціація підтримки України» та французькою Асоціацією “Медичної та Благодійної допомоги Франція-Україна” («Aide Médicale & Caritative France-Ukrainе»)  у суботу, 26 грудня 2015 року було отримано гуманітарний вантаж вкрай необхідного дорогого медичного обладнання. А саме: апарати для гемодіалізу, наркозно-дихальна апаратура, рентгенівська апаратура, що дає змогу проводити цифрову рентгенографію з екрану електронно-оптичного перетворювача (ЕОП), апарати для штучної вентиляції легень, апарати ультразвукового дослідження, а також операційні лампи,  рентген-проникні каталки, багатофункціональні ліжка, інші медзасоби.

За словами голови фонду Ольги Чуйко-Дурбак: «Це двадцять перший гуманітарний вантаж з Франції, з початку цього року, який ми вчора отримали. 12 тонн дорогого медичного обладнання розмитнили та оперативно перерозподілили на складі – його отримають чотири лікарні  на Сході України,  яким воно вкрай необхідне, адже наші військові отримують першу допомогу саме у цих лікарнях, близьких від зони АТО. Все це суттєво полегшить перебування поранених воїнів в лікарнях та підвищить якість медичного обслуговування. І, найголовніше, допоможе лікарям рятувати життя та зберегти здоров’я нашим воїнам та дітям зони АТО».

Волонтери «Aide Médicale & Caritative France-Ukrainе» координували завантаження та відправку гуманітарної допомоги в Україну. Фінансові витрати  за доставку медичного обладнання в Україну та доставку на Схід України здійснила  Кондитерська корпорація Roshen.

Благодійний Фонд «Міжнародна асоціація підтримки України»  висловлює подяку усім, хто допоміг у вирішенні організаційних та фінансових питань, зокрема волонтерам, а також французьким партнерам.

Для детальнішої інформації звертайтесь:Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.

Для довідки:Діяльність благодійного Фонду «Міжнародна асоціація підтримки України» почалася з медичного Майдану. Голова фонду Ольга Чуйко-Дурбак організувалафункціонування асоціації у п'яти країнах світу: Німеччині, Франції, Австрії, Словаччині та США. Асоціація відправила на безкоштовне лікування понад сотню постраждалих "майданівців" і військовослужбовців зони АТО до провідних клінік Франції, Австрії та Німеччини. Крім того, МАПУ постійно забезпечує постраждалих гуманітарною допомогою, медичним обладнанням, засобами медичного призначення, медикаментами, а також усім необхідним для тимчасово переміщених осіб.Під час діяльності фонду понад сотні медичних закладів країни отримали  медичну гуманітарну допомогу дорогого медичного обладнання та інших необхідних  медзасобів.

n 2812157321 1

n 2812157321 1

n 2812157321 1

Прочитано 2277 раз

Последнее изменение Понедельник, 28/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework