Військовий заявив, що знайшов у ковбасі щурячі лапи: в компанії відповіли та пригрозили поліцією

Військовий заявив, що знайшов у ковбасі щурячі лапи: в компанії відповіли та пригрозили поліцією

  Одеський м'ясокомбінат "Гармаш" знову втрапив у скандал. Чоловік із Житомира, який придбав ковбасу цієї фірми, заявив, що знайшов у м'ясному виробі фрагменти тіла щура.

  Про це українець на ім'я Олег Гаврилов у вівторок, 18 травня, розповів на своїй сторінці у Facebook. Він зазначив, що ковбасу купив у магазині, але не вказав, у якому саме, - інформує news.obozrevatel.com.

Ковбаса з нібито частинами щура.

  Чоловік написав, що на перший погляд товар здався абсолютно нормальним, а неприємну знахідку він виявив, розрізавши ковбасу. Він пообіцяв притягнути винуватців до відповідальності.

  "Я військовий, бачив у своєму житті багато чого, повірте мені, але ковбасу з щурячими лапами – вперше таке бачу! Нас на фронті таким не кормили, я вам клянусь. Я просто шокований, це ж за кого вони нас мають?" – обурився громадянин.

  Деякі коментатори у соцмережі погодилися з його точкою зору, а от дехто заявив, що цей пост нібито написаний на замовлення конкурентів м'ясокомбінату "Гармаш", а фото та відео – підробка.

Коментатори заявили, що фото та відео підроблені.

  На скандал відреагували й представники фірми. Вони зазначили, що ані Гаврилов, ані інші люди, які публікували схожі дописи, не звернулися до м'ясокомбінату чи державних органів для проведення перевірки.

  "Вами займається кіберполіція. І ми вас усіх обов'язково знайдемо. Справа просто часу. А прикриватися формою наших захисників, це вже взагалі", – вказано в повідомленні.

Реакція компанії.

  Компанія також опублікувала посилання на ролик, де йдеться про те, що таку інформацію про продукцію поширюють конкуренти.

Скриншот.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 24/05/2021

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework