×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині податківці викрили схему відмивання грошей Міноборони

На Житомирщині податківці викрили схему відмивання грошей Міноборони

  Організатори відмили майже два мільйони гривень.

  Працівниками ГУ ДФС у Житомирській області, під процесуальним керівництвом Житомирської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону, в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні, внесеному до ЄРДР за ознаками правопорушення, передбаченого ч.4 ст.191, ч.1 ст.205-1 КК України виявлено та нейтралізовано незаконну схему, організатори якої під час виконання договорів замовлення Міністерства оборони України заволоділи Бюджетними коштами на суму майже 2 мільйони гривень.

  Учасниками злочинної схеми вносились завідомо неправдиві дані для реєстрації юридичних осіб, які в подальшому, через створений механізм недобросовісної конкуренції ставали переможцями конкурсних торгів, у тому числі на об'єктах Міністерства оборони України.

  В рамках кримінального провадження правоохоронцями проведено ряд санкціонованих судом обшуків за місцем здійснення діяльності та проживання фігурантів. В ході обшуків вилучено первинні бухгалтерські документи, чорнові записи, чисті аркуші паперу з відбитками печаток підконтрольних підприємств з ознаками фіктивності, печатки, штампи, оргтехніку.

   На даному етапі слідчим управлінням ГУ ДФС у Житомирськй області здійснюється досудове розслідування.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework