ЭКОНОМИКА

Аграрії Житомирщини проводять посів озимих культур під урожай 2024 року

  Про це інформує Департамент агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської ОВА.

Віталій Бунечко продовжує зустрічатися із представниками бізнесу Житомирщини

  16 серпня Віталій Бунечко знову зустрічався з представниками бізнес-середовища Житомирщини. Цього разу він ознайомився з роботою Житомирських аграріїв.

Ветеран з Житомирщини отримав відшкодування на ведення бізнесу

  Із Житомирщини один ветеран-підприємець отримав відкшодування 20 тисяч на купівлю товарів та обладнання для ведення власної справи від Українського ветеранського фонду Мінветеранів.

Від початку року до обласного бюджету Житомирщини надійшло майже 2 млрд грн

  Департаментом фінансів Житомирської обласної військової адміністрації підбито підсумки за одинадцять місяців 2022 року. Так, до загального фонду обласного бюджету (без урахування трансфертів з державного бюджету) надійшло 1 836,4 млн гривень.

АМКУ разрешил "Автострада трейд групп" приобрести два предприятия по добыче щебня

  ООО "Автострада трейд групп" намерено приобрести долю в уставном капитале ООО "Беховский гранитный карьер" и ООО "Гирпромтехника" в селе Бехи (Житомирская область), обеспечивающие более 50% голосов в высших органах управления обществ.

Житомиряни почали купувати більше нових авто

  Минулого місяця у Житомирі та області придбали 180 нових автомобілів. Це на 157% більше, ніж у квітні минулого року, коли за місяць зареєстрували 70 машин.

Держгеонадра продали проросійському олігарху 1845 га лісу на Житомирщині під ільменітовий карьєр

  Дергеонадра України, 14 квітня 2021 року продали спецдозвіл під георозвідку і дослідно промислову розробку ільменітовой руди на території 1845 га в Іршанської та Малинської ОТГ на Житомирщині. Покупцем є ТОВ «Межіріченській гірничо-збагачувальний комбінат» що входить до групуи компаній олігарха Дмитра Фірташа.

На Житомирщині поменшало мільйонерів: 16 людей задекларували більше мільйона доходу

  На Житомирщині 16 людей задекларували більше мільйона гривень доходу за 2020 рік, про це під час пресконференції повідомив заступник заступник начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Володимир Шелест, повідомляє кореспондент "Замкової гори".

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework