Щоб зв'язатися з адміністрацією Ви можете зателефонувати:

1 (0412) 460-230  2 (098) 500-82-54  3  (063) 484-99-68

або написати на:

email Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.

NEWS.DKS.UA – інформаційний ресурс м. Житомира, сучасний агрегор найцікавіших новин.

На сайті Ви знайдете актуальні та цікаві новини Житомирського регіону. Події політики, економіки, культури, спорту. Новини, інтерв’ю, оголошення, фотогалерея, афіша міста. На сайті представлені матеріали, які готує команда професіоналів інформаційного агентства «Всі новини».

Інформаційне агентство «Всі новини» - оперативне та об’єктивне висвітлення подій, надання суспільству всебічної інформації по ситуації в Житомирському регіоні.

На сайті представлені погляди відомих людей, інформація органів місцевого самоврядування та виконавчої влади,  публікації засобів масової інформації, незалежних журналістів, блогерів, листи та звернення жителів області,  фото і відео репортажі з місця подій.

Адміністрація сайту може не поділяти думку авторів матеріалів та не несе відповідальності за авторські матеріали та матеріали надані  незалежними журналістами, іншими змі, блогерами,  дописувачами на форумі і т.п. інформацію.

Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей  на news.dks.ua несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці.

Матеріали розміщені на правах реклами позначаються символом – (Р).

При повному або частковому використанні матеріалів інформаційного агентства «Всі новини», їх передруці посилання на першоджерело обов’язкове.

Використання матеріалів дозволяється за умови посилання на http://news.dks.ua Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання.