У Житомирі водій поїхав на червоне світло і збив двох людей – постраждалі у лікарні

У Житомирі водій поїхав на червоне світло і збив двох людей – постраждалі у лікарні

  19 травня в обласному центрі водій проїхав пішохідний перехід на червоне світло світлофора, збивши двох людей, які рухалися переходом. Постраждалих чоловіка та жінку доставили до лікарні.

  Про це в коментарі Суспільному розповіла речниця Патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук. За її словами, ДТП трапилася на проспекті Миру, 3.

У Житомирі водій поїхав на червоне світло і збив двох людей – постраждалі у лікарні

  Двоє пішоходів – чоловік та жінка – отримали важкі та середньої важкості тілесні ушкодження. Постраждалих госпіталізували до другої міської лікарні Житомира.

  Житомирян, які отримали травми внаслідок аварії на проспекті Миру, госпіталізували до другої міської лікарні. За словами лікаря травматологічного відділення Сергія Шуліки, 67-річний чоловік з у стані середньої важкості перебуває на стаціонарному лікуванні, інша пацієнтка лікуватиметься амбулаторно.

  "З місця ДТП доставлено двох пацієнтів. Постраждалого чоловіка госпіталізували до травматологічного відділення . Стан в нього середнього ступеня важкості, перелом кінцівок. Жінку відправили на амбулаторне лікування. Її стан ближче до задовільного", – поінформував лікар.

  Дружина травмованого Валентина Іванівна розповіла кореспондентам Суспільного, що її чоловік тільки повернувся з лікарні після операції, а тепер знову у лікарні з переломом ключиці і ноги.

  Речниця Патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук повідомила, що за кермом автівки, яка здійснила наїзд на пішоходів, був 28-річний водій.

  Крім того, цього ж дня під Житомиром сталася ще одна ДТП – біля села Болярка водій не дотримався безпечної швидкості і не врахував дорожньої обстановки.

ДТП під Житомиром: водій BMW врізався у колесовідбійник і зніс частину огорожі

  "Рухаючись в крайній лівій смузі, водій в’їхав у великий наплив води, що зібралася у результаті дощу, і здійснив наїзд на колесовідбійник. В результаті ДТП автомобіль отримав механічні пошкодження з матеріальними збитками", – поінформувала Тетяна Носадчук.

ДТП під Житомиром: водій BMW врізався у колесовідбійник і зніс частину огорожі

  Сам водій, за словами речниці патрульної поліції, не постраждав.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework