Депутата Черпіцького, який розвісив в Житомирі борди з нацистами, виключили з фракції ОПЗЖ

Депутата Черпіцького, який розвісив в Житомирі борди з нацистами, виключили з фракції ОПЗЖ

  Рада Житомирської Політичної партії «ОПЗЖ» виключила Костянтина Черпіцького зі складу фракції та рекомендувала йому скласти мандат депутата. А його батька Олега Черпіцького звільнили з посади заступника голови Житомирської регіональної партійної організації.

   5 травня Рада Житомирської регіональної організації і фракція провели спільне засідання для з’ясування усіх обставин появи провокативного рекламного борду депутата обласної ради Костянтина Олеговича Черпіцького, присвяченого 9 травня, що викликало широкий негативний резонанс у ЗМІ та суспільстві, - пише «Журнал Житомира».

  Рада Житомирської регіональної організації Політичної партії «ОПЗЖ» і фракція депутатів в облраді приносять свої вибачення житомирянам за інцидент з розміщенням провокативного борду: "Такі речі є неприпустимими як для партії, так і для кожного свідомого громадянина".

  За результатами розгляду:

  • 1. Рада і фракція засудили дії депутата обласної ради Костянтина Черпіцького, внаслідок яких на борді з привітанням до Дня Перемоги були зображені нацистські загарбники, перевернутий прапор України і логотип Політичної партії «ОПЗЖ».

  • 2. Рада, заслухавши та обговоривши ситуацію, з’ясувала, що зміст одіозного зображення на борді не був попередньо узгоджений К.О.Черпіцьким ані з головою Житомирської регіональної партійної організації, ані з головою фракції ОПЗЖ в обласній раді, ані з Виконавчим комітетом Партії, і є цілковитою самодіяльною ініціативою самого депутата.

  • 3. Рада також з’ясувала, що макет скандального борду Костянтином Черпіцьким було погоджено із заступником голови Житомирської регіональної партійної організації Черпіцьким Олегом Зеноновичем. Рада дійшла висновку, що відповідні дії О.З. Черпіцького є грубим порушенням Статуту Партії.

  • 4. Рада, керуючись Статутом Партії, враховуючи перевищення повноваження посадовою особою організації та конфлікт інтересів, припинила повноваження заступника голови Житомирської регіональної партійної організації О. З. Черпіцького.

  • 5. Фракція виключила К. О. Черпіцького зі складу фракції Політичної партії «ОПЗЖ» в Житомирській обласній раді і рекомендувала йому скласти представницький мандат.


  Рішення Ради ухвалено одноголосно присутніми на її засіданні членами Ради.

  Житомирська регіональна організація ОПЗЖ наголошує: «Ми, вдячні нащадки переможців, нікому не дозволимо чорнити Велику Перемогу нашого народу у Великій Вітчизняній війні!»


Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework