Депутат від "Слуги народу" Олексій Красов потрапив у ДТП на Житомирщині: з'ясувалися деталі

Депутат від "Слуги народу" Олексій Красов потрапив у ДТП на Житомирщині: з'ясувалися деталі

  Депутат Верховної Ради від "Слуги народу" Олексій Красов, за даними ЗМІ, 15 серпня потрапив в аварію в Житомирській області. Він нібито отримав переломи руки й носа.

  Про це повідомляє УП, посилаючись на джерела в партії і бізнесових колах, а також коментарі пресслужби фракції СН. За словами двох співрозмовників видання, аварія трапилася біля села Броники Новоград-Волинського району.

  Зазначається, ніби Красов їхав на великій швидкості – близько 200 км/годину. Сам Красов заявив журналістам, що "швидкість руху авто була не такою, як пишуть у ЗМІ".

  У пресслужбі фракції "Слуги народу" факт ДТП з нардепом  підтвердили. Там розповіли, що транспортна пригода "дійсно мала місце", у Красова "зламана рука, але від госпіталізації він відмовився".

  "За моєю інформацією, у нього зламана рука та забій носа. Йому запропонували госпіталізацію, але він відмовився від неї. Усі решта учасників ДТП не постраждали. Пройшов усі необхідні аналізи, все нормально", –  заявила речниця фракції Юлія Палійчук у коментарі LB.ua.

За даними ЗМІ, аварія з Красовим трапилася біля села Броники на Житомирщині

  "Якщо були порушення з боку нашого колеги, то він неодмінно відповідатиме. За нашою інформацією, зараз інших потерпілих немає", – раніше заявляли у фракції "Слуги народу".

  Водночас джерела OBOZREVATEL підкреслюють, що в аварії зі "слугою" Красовим є ще один постраждалий – і це нібито співробітник ДСНС.

  Що відомо про Красова

  Красов Олексій Ігорович – підприємець і девелопер, який став "слугою народу". Йому 34 роки, народився у Харкові. Закінчив Харківський національний університет радіоелектроніки за спеціальностями "програмна інженерія" та "економічна кібернетика", Харківський нацуніверситет внутрішніх справ за фахом "право".

Красов потрапив до ВРУ за результатами виборів 2019 року

  Займався бізнесом: директор ТОВ "Ярко Інвест", яке займається управлінням нерухомим майном, а також співзасновник ТОВ "Сатурн-6". Керував різними підприємствами, які спеціалізуються на будівництві та управлінні нерухомістю.

  Очолював партійну організацію "Сильної України" у Новобаварському районі Харкова. В 2010-му балотувався до Харківської міської ради за округом №10 від "Сильної України" як член партії.

  У 2019 році Красова, який на той момент був юристом і підприємцем, обрали депутатом Верховної Ради IX скликання по 180 округу (Харківська область) від "Слуги народу" як безпартійного. Член однойменної фракції та Комітету ВРУ з питань антикорупційної політики.

  На особистій сторінці у Facebook депутат вказав, що одружений. Відомо, що його обраниця Марія Красова родом із Харкова й закінчила Харківський національний економічний університет за спеціальністю "облік та аудит". Разом подружжя виховує сина. 

Джерело: obozrevatel.com

Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 19/08/2022

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework