Порнографічне відео виготовляв та розповсюджував серед неповнолітніх через Instagram – у Житомирі судитимуть місцевого жителя

Порнографічне відео виготовляв та розповсюджував серед неповнолітніх через Instagram – у Житомирі судитимуть місцевого жителя

  Ювенальними прокурорами Житомирської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт за фактом виготовлення, зберігання і розповсюдження зображень та відеопродукції порнографічного характеру серед неповнолітніх та розбещення малолітньої, а також зберігання наркотичного засобу жителем міста Житомира (ч. ч. 2, 3 ст. 301, ч. 2 ст.156, ч.1 ст. 309 КК України).

   Наразі Богунським районним судом міста Житомира справу прийнято до провадження та призначено підготовче засідання. За даними слідства, 37-річний житель Житомира займався злочинною діяльністю протягом березня-листопада 2020 року. Зокрема, у власному помешканні виготовляв та зберігав відеопродукцію порнографічного характеру, яку систематично розповсюджував через приватні повідомлення спеціально створеного акаунта у соцмережі Instagram. Установлено, що з метою вчинення розпусних дій стосовно малолітньої, обвинуваченим було надіслано потерпілій майже два десятки відеофайлів порнографічного характеру.

  Під час санкціонованого обшуку у помешканні фігуранта справи виявлено і вилучено планшет, телефон та комп’ютер – речові докази, за допомогою яких вчинявся злочин, а також особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс. Викрито незаконні дії за процесуального керівництва обласної прокуратури слідчими поліції спільно із співробітниками відділу контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки УСБУ в області. Досудове розслідування проводило Головне управління Нацполіції в області.

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework