Стало відомо, чому в Коростені чоловік ледь не спалив будинок із дітьми

Стало відомо, чому в Коростені чоловік ледь не спалив будинок із дітьми

  У Коростені Житомирської області 45-річний чоловік погрожував спалити будинок із трьома дітьми та стріляв у поліцейського, бо дружина повідомила про намір розлучитися.

  Бронежилет інспектора сектору реагування патрульної поліції Коростеня Дмитра Алєксєєнка, у який поцілила куля, вилучили для проведення подальших слідчих дій та експертизи, - пишуть fakty.com.ua.

  – Куля потрапила в бронежилет, у праву частину грудної клітини. Зрекошетила й відлетіла, – розповідає Дмитро Алєксєєнко.

  За словами керівника поліції Житомирщини Юрія Олійника, правоохоронці ввели спеціальну операцію та на місце відправили спецпідрозділ корпусу оперативно-раптової дії.

  Перемовини із забарикадованим у будинку Едуардом тривали мало не до ранку. Врешті-решт кордівці знешкодили його без єдиного пострілу, пістолет вилучили.

  Згодом стало відомо, що чоловік має проблеми з психікою та час від часу проходить лікування.

  – Кажуть, шо в нього наче є довідка, що він перебуває на обліку в диспансері, – говорить сусід Едуарда Олександр Паламаренко.

  Суд взяв 45-річного жителя Коростеня під варту на час розслідування. Йому загрожує до 15 років ув’язнення за посягання на життя правоохоронця. Проте, чи осудний він, має встановити психіатрична експертиза.

  Спроба підпалу в Коростені

  У Коростені Житомирської області 45-річний чоловік погрожував спалити себе та будинок із 40-річною співмешканкою та трьома дітьми 11-ти, 15-ти та 19-ти років увечері 25 квітня.

  Після приїзду поліції чоловік вистрелив у правоохоронця.

  Кримінальне провадження розслідують за фактом посягання на життя працівника правоохоронного органу.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework