У Коростені вулицями розгулював лось. ВІДЕО

У Коростені вулицями розгулював лось. ВІДЕО

  27 травня, в Коростені вулицями розгулював справжній лось.

  Відео на телефон зняли місцеві жителі та надіслали до редакції Коростень. today.

  "Близько 21:45 поруч з Ольгинською церквою бігав лось. В якому напрямку він побіг далі, не відомо", - розповіли коростенці.

  Як повідомляє сайт Коростенської РДА, на місце події відразу прибули спеціалісти відділу АПР, екології та економічної політики райдержадміністрації та мисливствознавець ГО «Коростенське товариство мисливців і рибалок» Олександр Гусаревич.

  Півторарічний лось вражав своїми розмірами та фактом присутності у центрі міста. Знесилену тварину було виявлено на території тепломережі. Дикий гість заскочив туди через майже двометровий паркан, трохи травмувавши собі ратиці, наробив сполоху на території підприємства, проте вибратись назад не зміг й ліг на траву під деревом.

  Приймати рішення щодо порятунку тварини необхідно було приймати швидко, адже лось є твариною сильною і агресивною, коли відчуває небезпеку. Хвилювання викликала думка про те, яку шкоду майну громадян та міста може нанести тварина, та найбільше – яку шкоду може нанести собі сам у «міських джунглях».

  Силами й витримкою небайдужих громадян та волонтерів тварину загрузили в транспорт для перевезення великої рогатої худоби та доставлено до найближчого безпечного лісу.

Неочікуваного гостя міста випустили у 6-й обхід державного лісгоспу, кожним куточком якого опікується єгер Олексій Миколайович Бадіон. Можемо запевнити жителів Коростенського району тут лось буде під наглядом, адже всі хвилювались, щоб знесилена та втомлена тварина не стала легкою здобиччю для браконьєрів.

  Зранку 28 травня єгер перевірив по слідам куди направився дикий гість. Лось вдало добрався до лісу та влаштувався там. У цих лісах представників його виду немає, тож на даній території він вже став господарем.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Суббота, 29/05/2021

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework