На Житомирщині жінка проживала з 6-річним сином у хліві

На Житомирщині жінка проживала з 6-річним сином у хліві

  21 квітня до інспектора сектору ювенальної превенції Коростенського районного управління поліції зателефонували працівники соціальних служб та повідомили про те, що на території Олевської територіальної громади в хліві проживає 32-річна мати з 6-річним сином.

  Жінка зловживає алкогольними напоями та не дбає про дитину. Працівники соцслужб та правоохоронці забрали дитину, а на матір склали протокол про адміністративне правопорушення, - повідомляє suspilne.media.

  Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook Ювенальна превенція Житомирської області.

  Інспектори поліції з'ясували, що жінка неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців через неналежне виконання батьківських обов'язків. Раніше вона винаймала житло у селі, однак через постійну пиятику господарі попросили її звільнити орендоване приміщення, тому жінка разом із дитиною оселилася у хліві.

 Працівники соцслужб та правоохоронці забрали дитину і помістили її до лікарні. Подальшим влаштуванням хлопчика займатимуться відповідальні державні органи.

  Стосовно матері правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

  Такі дії тягнуть за собою попередження або накладення штрафу від 850 до 1700 гривень.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 23/04/2021

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework