150 сміттєвих баків Житомиру за 1 мільйон гривень

Усім нам добре відома проблема забрудненості Житомира. Але у цей час, коли ми навчаємо своїх дітей чистоті, по вулицях буквально не вистачає сміттєвих баків, аби фантик або пляшка з їхніх рук не валялася на тротуарах.


Дійсно, проблема серйозна, і з цим необхідно щось робити, аби наш Житомир не перетворився на суцільний смітник.
З цією метою ГО «ХХІ покоління» і Агенція Регіонального Розвитку «Молодь України» висунули ініціативу забезпечення міста баками роздільного сміття у різних його точках.
Сьогодні, 7 вересня, розроблений проект за цією ініціативою, який назвали «Житомир – не смітник!» представили Житомирській міській раді керівник громадської організації «ХХІ покоління» Віталій Сівко та виконавчий директор Агенції Регіонального Розвитку «Молодь України» Ірина Мороз з метою подальшої співпраці.
Вони розповіли, що проект був підготовлений для Бюджету участі і ним передбачається встановлення велико- та малогабаритних баків роздільного сміття у місцях найбільшого скупчення людей і, відповідно, сміття: територія Гідропарку, територія поблизу Монументу Слави, біля пішохідного мосту, по Київській, по Бердичівській та на Крошні. Кількість таких баків сягатиме близько 150-ти і за словами проектантів, їх вистачить, аби суттєво покращити ситуацію зі збором та переробленням роздільного сміття, значно зменшити утворення сміттєвих сміттєзвалищ.
Ірина Мороз також додала, що Житомиру такі сміттєві баки обійдуться приблизно у 1 мільйон гривень, але вона пояснює, що така ціна виправдана, адже баки не зі звичайного пластику, а оцинковані.

Последнее изменение Среда, 07/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework