"Разве законно расположение мусорного бака на проезжей части? Кто его припарковал?"

  Подобными вопросами задаются житомиряне, которые заметили такое расположение мусорных баков, вызывающее сомнения: а законно ли их расположение на проезжей части...

   Вот такую публикацию сделал пользователь Алексей Пехоцкий:   

  «Кто припарковал мусорный бак? 
И вообще, на сколько законно расположение мусорных баков на проезжей части?
Улица Л.Украинки, перекресток с ул. Покровской».

https://www.facebook.com/groups/603735706633147/permalink/699257273747656/?__xts__[0]=68.ARCNuoTr6deDbrEbEc8BrFdrOswp1GwUzJS5U5w86n1VssJPusKtfvknctN- tjuM5VkOIHQ78Kz8KNgabIYNBcuF2HHoAT18HsKkXiJtzNflwQ7ArUSD90ky7OA16otgX1Jwp1l0dVkDAZKBlaLVC5kSdgxyI5JDN_vImK-O7Z7h2Y1YFKip&__tn__=-R

  Под этим постом пользователь Виктор Хлывнюк разместил следующий комментарий с разъяснениями:  

  «ПРАВИЛА утримання жилих будинків та прибудинкових територій ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Держжитлокомунгоспу 17.05.2005 N 76

  3.6.4. Сміттєзбиральники всіх типів повинні встановлюватися на бетонованому або асфальтованому майданчику, як правило, з огородженням із стандартних залізобетонних виробів або інших матеріалів із насадженням навколо майданчика чагарникових насаджень.

  Майданчики для контейнерів на коліщатах повинні обладнуватися пандусом від проїзної частини й огородженням (бордюром) висотою 7-10 см, що унеможливлює скочування контейнерів убік.

  ДЕРЖАВНІ САНІТАРНІ НОРМИ ТА ПРАВИЛА утримання територій населених місць, ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства охорони здоров'я України 17.03.2011 N 145

  2.8. Контейнерні майданчики повинні бути віддалені від меж земельних ділянок навчальних та лікувально-профілактичних закладів, стін житлових та громадських будівель і споруд, майданчиків для ігор дітей та відпочинку населення на відстань не менше 20 м.

  На території садибної забудови населених пунктів відстань від контейнерних майданчиків до меж присадибних ділянок зі сторони вулиць повинна складати не менш як 5 м.

 Місця розміщення контейнерів для зберігання побутових відходів на присадибній ділянці та відстань від них до власного житлового будинку визначає власник цього будинку з додержанням правил добросусідства.

  Спірні питання щодо місць розміщення контейнерів для зберігання побутових відходів на території присадибної ділянки розглядаються у порядку вирішення земельних спорів згідно з законодавством».

Последнее изменение Четверг, 23/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework