Громадська організація "Ендшпіль" запрошує активістів, рослідувачів до навчання підлітків

Громадська організація "Ендшпіль" запрошує активістів, рослідувачів до навчання підлітків

  Громадська організація "Ендшпіль" запрошує активістів, рослідувачів до навчання підлітків 21 лютого 2022 Житомирська громадська організація "Ендшпіль" запрошує громадські організації, активістів та розслідувачів та всіх зацікавлених до розробки завдань для антикорупційного квесту та навчання молоді.

  Нами розроблено програму навчання, в якій ми приділили увагу не тільки теоретичним знанням про корупцію та відповідальності за неї, а й основним інструментам, що можуть викорситовувати навіть підлітки.

  Це знання про публічні дані, можливості та інструменти їх запитів, моніторинг публічних закупівель, перевірки юридичних та фізичних осіб, інструменти електронної демократії. Тобто все те, що дозволить не тільки бачити, а й попереджувати. "Найбільше корупція боїться світла, отже потрібно її на це світло витягнути" - говорять представники громадської організації Ольга Іванюк та Ірина Литвинчук. "Ми запрошуємо всіх до співпраці та радо ділимося нашими напрацюваннями, адже такі речі мають бути доступними, зрозумілими та широко використовуваними. Тільки тоді ми станемо дійсно прозорою, демократичною країною".

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework