У Житомирі міська комісія ТЕБ та НС вирішуватиме, чи працюватиме громадський транспорт, по області поки пасажирські перевезення не заборонені

У Житомирі міська комісія ТЕБ та НС вирішуватиме, чи працюватиме громадський транспорт, по області поки пасажирські перевезення не заборонені

  Ввечері 9 березня стало відомо, що Кабінет міністрів України розширив перелік обмежень у «червоній» зоні і в Житомирській та ще трьох областях заборонив пасажирські перевезення. Однак жодних роз’яснень та дати, з якої діятиме заборона немає.

   Тим часом 10 березня у Житомирській міській раді скликають засідання ТЕБ та НС, щоб вирішувати забороняти, обмежувати чи дозволяти і надалі роботу громадського транспорту, - пише Житомир.info.

  «Сьогодні буде засідати комісія ТЕБ та НС, яка буде вирішувати чи працюватиме громадський транспорт. Рішення стосуватиметься лише міського транспорту. Коли буде щось відомо, ми проведемо брифінг», – розповіли у пресслужбі міської ради.

  З приводу приміських, міжміських та внутрішньо обласних перевезень станом на 12.00 год. 10 березня нічого не відомо і транспорт працює без змін.

  «Поки все залишається без змін. Буде якась інша команда, тоді будемо виконувати», - розповів Валерій Ясинецький, начальник відділу транспорту та зв’язку департаменту Регіонального розвитку Житомирської ОДА.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework