У Житомирі чоловік отруївся газом і помер

У Житомирі чоловік отруївся газом і помер

  10 лютого у Житомирі у квартирі чотириповерхівки на вулиці Перемоги, 3 зафіксували нещасний випадок: один чоловік загинув, двох осіб госпіталізували. За попередньою інформацією, люди отруїлися газом через несправність газового обладнання.

   Про це Суспільному розповіла начальниця сектору зв'язків зі ЗМІ Держслужби з надзвичайних ситуацій у Житомирській області Оксана Ковальчук. За її словами, у квартирі одного з будинків на вулиці Перемоги, 3 загинув чоловік. За попередньою інформацією, причиною нещасного випадку стало отруєння газом через несправність газового обладнання.

  Фахівець із зв'язків з громадськістю АТ "Житомиргаз" Юлія Петришена розповіла Суспільному, що виклик на аварійно-диспетчерську службу надійшов від поліції і медиків швидкої допомоги з підозрою на отруєння людей чадним газом. Фахівці АТ "Житомиргаз" приїхали на виклик і зафіксували наявність у квартирі двох приладів: газової колонки і плити. Вони локалізували і припинили газопостачання по стояку.

  Що стосується причин смерті чоловіка, то їх встановить експертиза.

  "Сьогодні (11 лютого - ред.) спеціалісти аварійно-диспетчерської служби працюють там з метою відновлення газопостачання по стояку, – каже Юлія Петришена. – Вони перевіряють газові канали, тягу і вживають усіх заходів безпеки, аби подібна ситуація не повторилася".

  Юлія Петришена звернула увагу на те, що балансоутримувачі повинні регулярно проводити технічний огляд системи газопостачання і газових приладів у будинках.

  За фактом смерті сорокарічного чоловіка, тіло якого знайшли 10 лютого о 13 годині у квартирі житлового будинку у центрі Житомира, відкрили кримінальне впровадження. Про це Суспільному розповіла пресофіцерка Нацполіції в області Алла Ващенко. За її словами, загиблий був громадянином Туреччини і винаймав квартиру на 5 поверсі. Алла Ващенко також розповіла, що призначили судово-медичну експертизу, аби встановити причину смерті чоловіка:

  "Повідомлення надійшло вчора від власниці квартири про те, що вона виявила в помешканні, яке здає в найм, тіло чоловіка. Попередньо розглядається версія отруєння чадним газом і на даний час кваліфікація події – це стаття 272 Кримінального кодексу України.

  Сусідка Оксана розповіла, що чоловік не виходив на зв'язок, тому власниця житла прийшла і відчинила двері. За її словами, з потерпілим особисто вона не знайома, бо приїхала до Житомира в гості на кілька днів, але від жінки, яка здавала квартиру і знайшла свого квартиранта мертвим, дізналася, що він був громадянином Туреччини. Оксана каже, коли жінка разом із двома чоловіками зайшли до квартири, їм теж стало зле:

  "Дала їм води і таблетку, викликала відповідні служби і чекала, допоки не приїхала швидка. І ще там був труп чоловіка. Чадний газ."

  Інформацію про те, що інші люди, які заходили до цієї квартири, перебувають у лікарнях міста, керівники медичних закладів не підтвердили.

 

Авторка: Дар'я Самаріна

Камера: Ігор Грач

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework