«Житомиргаз Збут» інформує про ціну газу у рамках річного та місячного тарифів

«Житомиргаз Збут» інформує про ціну газу у рамках річного та місячного тарифів

  ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ» повідомляє ціну на природний газ для населення за тарифами «Твій газ Річний» (базова пропозиція постачальника) та «Твій газ Місячний», які почнуть діяти з 1 травня 2021 року.

  Відповідно до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, газопостачальні компанії з 1 травня 2021 року автоматично переводять клієнтів на базову річну пропозицію. ТОВ «Житомиргаз Збут» пропонує своїм клієнтам новий річний тарифний план – «Твій газ Річний». Вартість газу за цим тарифом становить 7,99 грн за кубометр з ПДВ. Така ціна діятиме з 1 травня поточного року до 30 квітня наступного.

  «Споживачі блакитного палива будуть застраховані від сезонних коливань вартості газу. Тариф «Твій газ Річний» гарантує клієнтам компанії стабільну ціну протягом 12 місяців, яка не може збільшуватись протягом дії базової річної пропозиції», – зазначає директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

  Варто зазначити, що клієнтам ТОВ «Житомиргаз Збут» не потрібно збирати документи та підписувати новий договір, аби користуватися тарифом «Твій газ Річний». Адже з 1 травня 2021 року усі споживачі природного газу за замовчуванням будуть переведені постачальником на цю базову річну пропозицію.

  Переваги тарифу «Твій газ Річний»:

  • Ціна газу протягом року може змінюватися лише у бік зменшення.
  • Не потрібно підписувати новий договір та подавати документи.
  • Передавати показники лічильника потрібно як і раніше.

  «Базова річна пропозиція дозволяє споживачам газу отримувати пільги та субсидії. Тариф «Твій газ Річний» для клієнтів компанії є своєрідною страховкою від значних стрибків ціни на блакитне паливо. Це зручний тариф для тих споживачів, які прагнуть стабільності протягом всього року», – запевняє Олена Благодарська.

  Для клієнтів, які виявлять бажання змінити тариф «Твій газ Річний» на іншу комерційну пропозицію, ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ» підготував кілька тарифів. Наприклад, вже з 1 травня 2021 року починає діяти тариф «Твій газ Місячний». Вартість газу в межах цього тарифного плану у травні становить 7,99 грн за кубометр.

  Ціна газу у межах цього тарифу буде визначатися поточною ситуацією на ринку і змінюватиметься щомісяця. ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ» інформуватиме про ціну блакитного палива за цією комерційною пропозицією щомісяця за п'ять днів до початку наступного терміну постачання. Таким чином, у споживачів буде можливість зекономити, якщо газ подешевшає. Передавати показники лічильника необхідно як і раніше – з 1 до 5 числа кожного місяця, а сплачувати за газ – до 25 числа щомісяця, наступного за періодом споживання.

  Для переходу на споживання палива за тарифом «Твій газ Місячний» потрібно подати нову Заяву-приєднання постачальнику. Це можна зробити у Центрах обслуговування клієнтів 104.ua і відділеннях постачальника, через Особистий кабінет 104.ua, або надіслати електронною поштою на адресу Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript..

  ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ» працює над тим, аби запропонувати своїм клієнтам комерційні пропозиції, які допоможуть заощаджувати. Деталі тарифних планів «Твій газ Рівномірний платіж» та «Твій газ на зиму» будуть повідомлені згодом. Тож слідкуйте за оновленнями на сайті компанії zt.gaszbut.com.ua та на сторінці у Фб facebook.com/ztgaszbut.104.ua

  Твій газзбут – надійний та зручний для кожного.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework