Величезні черги біля газконтори: люди займають чергу з п’ятої ранку

Величезні черги біля газконтори: люди займають чергу з п’ятої ранку

  Житомиряни обуренням щодо неможливості потрапити до представників газопостачаючої та газорозподільної організації в місті Житомир.

   Так, на Київській, 54 поряд з зупинкою громадського транспорту біля Житнього ринку, люди вимушені займати чергу з самого ранку, - розповідає zt.20minut.ua.

  «Я сьогодні прийшов до газконтори о сьомій і вже був шостим в черзі. Дехто приходить о п’ятій ранку, щоб потрапити на прийом. До восьмої години була черга з більше двадцяти людей. Після початку роботи черга просувається дуже повільно. Люди проходять в основному звірити показники газового лічильника, адже багатьом приходять по пошті квитанції із зайвими кубометрами. Менеджери на прийомі не можуть пояснити, чому до наданих показників постійно додаються ще додаткові кубометри», - прокоментував сьогодні один з житомирян, який намагався потрапити зранку до офісу газопостачальної організації на Київській, - «Багато приходить пенсіонерів, які взагалі не можуть збагнути, звідки таки показники. Інколи навіть трапляються істерики та сварки в черзі. Поки дочекаєшся своєї черги, то все майже втрачаєш свідомість».

  Журналіст Сергій Форест прокоментував ц випадки:  «Я постійно бачу черги біля офісу по Київській, 54. Людей всередину не пускають, посилаючись на протиепідеміологічні заходи. Пенсіонери вимушені стояти на вулиці в будь-яку погоду. Причому вже на вулиці мова про карантинні заходи вже не йде. Також дуже часто можна побачити, як з внутрішнього двору офісу постійно пускають без черги «своїх». 

Фото з Фейсбуку Сергія Фореста

Руслан Мороз

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework