Як у кабріолеті: У Житомирі в тролейбусі з люка пасажирів засипає снігом. ФОТО

Як у кабріолеті: У Житомирі в тролейбусі з люка пасажирів засипає снігом. ФОТО

  Люки старих тролейбусів ЖТТУ працюють як друшляк: у дощ на пасажирів тісно вода, взимку на тебе падає сніг. І ти їдеш наче у кабріолеті.

   Пасажири обурюються, що вартість проїзду щоразу піднімається, а елементарний комфорт ні. Запитують, як на підприємстві випускають такі машини на лінію. Кажуть, що керівник ЖТТУ Андрій Нечуйвітер поганий господар, а на виборах хотів бути господарем Новогуйвинської ОТГ (він дійсно був кандидатом). Здивовані, чому кондуктор не повідомила про несправність транспортного засобу, - розповідають Факти Житомира у мережі Фейсбук.  

  Юлія КанірВзагалі ШОК!!!

  Навіщо взагалі випускати на рейс такі тролейбуси!!! Дуже шкода кондуктора цього 1А тролейбуса!!! Замерзла!!!

  Шановна влада, проїдьте ви в такому "горе транспорті" і заплатіть за "сніг і холод" 6 грн. Абсурд, сором!!! От і вся повага та переживання за людей!!!

  Євген ПриймаєНачальника ТТУ Андрія Нечуйвітера в ньому прокатати, а потім звільнити за невиконання своїх обов'язків!

  Наталія КорнєєваУтром я с сыном ехала в таком тролейбусе в школу сидения заснеженые пассажиры сидели только возле окон и вначале салона под ногами полно снега скользко холодно и с люков шел снег. Зачем выпускать на линию такой металолом??!!

  Катя ГолетаНеужели кондуктор не видел проблемы? Я не думаю что принудительно надо было работать в таких условиях. Если есть какая то поломка, то троллейбус заезжает в депо. Не могу понять почему так, надо, жертвовать своим здоровьем.

  Іван ЄщенкоДиректор ТТУ гр.Нечуйвітер, двічі балотував на посаду Новогуйвинського селищного голови. В 2015 році від БПП, Парфєнтьєва водила його на танковий по під руки і агітувала за нього як за "великого господарника", в 2020 році він вже балотував від Батьківщини.І знову продажні агітатори втирали людям за цього "господарника". Ось ще один приклад його практичної роботи.Люди, ми колись навчимося біле відділяти від чорного!?

  Авто фото Юлія Канір. На жаль, бортовий номер тролейбусу пані не записала.

148362184 2957396034537381 2324705381209594499 n

147572269 2957396077870710 3073190699894409890 n

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework