На Житомирщині автівка перекинулася і повисла з мосту

На Житомирщині автівка перекинулася і повисла з мосту

  Вночі 26 грудня у селі Верлок Радомишльського району автівка перекинулася і зависла через перила мосту над ставком. Водій та один із пасажирів зуміли самостійно вибратися з авто, а ще один 17-річний пасажир впав під міст з висоти близько 7 метрів.

  За словами речниці Нацполіції області Алли Ващенко, ДТП сталася близько третьої години ночі. Попередньо, водій автомобіля ВАЗ-2101, 17-річний житель Радомишля, рухаючись з села Бистріївка до села Верлок мостом через місцевий ставок, не впорався з керуванням та наїхав на колесовідбійник. Внаслідок цього автомобіль зіткнувся з бетонною огорожею та перилами мосту, на яких і повис, - зазначає suspilne.media.

  На сайті обласного управління ДСНС зазначено, що водій та один із пасажирів зуміли самостійно вибратися з транспортного засобу, а ще один 17-річний пасажир впав під міст з висоти близько 7 метрів. Рятувальники разом із медиками спустилися до нього. Після надання першої невідкладної допомоги юнака поклали на ноші і транспортували до карети "швидкої". Хлопця госпіталізували до центральної районної лікарні Радомишля з травмами різного ступеня важкості.

  Алла Ващенко каже, що наразі триває з’ясування всіх причин та обставин події. Попредня правова кваліфікація – частина 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework