У Житомирі вдвічі зменшилася кількість пасажирів приміських автобусів

У Житомирі вдвічі зменшилася кількість пасажирів приміських автобусів

  У Житомирі після переходу до "червоної" зони карантину вдвічі зменшилася кількість пасажирів, які їздять приміськими автобусами з автостанції №2.

  Про це Суспільному розповіла директорка Житомирської автостанції №2 Катерини Шмідт. За її словами, працівники автостанції контролюють дотримання карантинних обмежень:

  "Ми постійно в гучномовець озвучуємо, що треба бути у масках та дотримуватися дистанції як у приміщенні автостанції, так і в автобусах. Потрібно заходити в масках і дотримуються дистанції. Є такі люди, які навіть агресивно ставляться, коли ми кажемо одягнути маску. Але в більшості випадків люди норм дотримуються".

У Житомирі вдвічі зменшилася кількість пасажирів приміських автобусів  Катерина Шмідт каже, що деякі перевізники через зменшення кількості пасажирів скорочують кількість рейсів:

  "Все курсує, але є обмеження – лише сидячі місця, стоячих немає. Інколи людей взагалі немає і перевізник може скоротити цей рейс, і не поїхати. У простий день у нас було 1800 пасажирів, а зараз 800-900, до тисячі".

У Житомирі вдвічі зменшилася кількість пасажирів приміських автобусів  Водій Анатолій Ріль працює на маршруті №115. Чоловік каже, що пасажирів їздить менше, але кількість рейсів на його маршруті не скорочували:

  "Менше людей їздить, не дозволено, щоб їхали стоячи, нас за це штрафують. У моєму автобусі одночасно може їхати 30 людей, бо 30 сидячих місць. Всі заходять у масках, може хтось позаду і скине маску, коли я не бачу, а так, то я зауваження роблю".

 

Автор: Сергій Косюченко

Камера: Сергій Кобилянський

Новини Житомира

 

 

На Житомирщині у річці Случ знайшли тіла зниклих 9 листопада чоловіка та хлопчика

 

Последнее изменение Среда, 11/11/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework