Мерія направила в КП “Фармація” перевірку, а там усі на карантині

  Згідно з розпорядженням Житомирського міського голови Сергія Сухомлина №327 від 10.04.2020 року про проведення перевірки комунального підприємства “Фармація” Житомирської міської ради, контрольно-аналітичний відділ Житомирської міської ради має провести перевірку комунального підприємства з питань фінансово-господарської діяльності та ефективності використання бюджетних коштів за період з 01.01.2019 року по 30.04.2020 року.

   Працівники комунального підприємства в свою чергу звернулися з листом до начальника контрольно-аналітичного відділу Житомирської міської ради Валентини Козяр, в якому повідомили, що згідно законодавства, під час карантину забороняється проведення перевірок, - пише insider.zt.ua.

  Зокрема, відповідно до частини 3 розділу ІІ Закону України “Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби, із змінами, внесеними згідно із Законом 540-ІХ від 30.03.2020 року:
  “Тимчасово, до 30 червня 2020 року, забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності, крім державного нагляду (контролю), - йдеться у листі КП “Фармація”.
 
  Разом з тим, у листі повідомлено, що на даний час працівники підприємства працюють дистанційно, в тому числі і працівники бухгалтерії.
 
  В свою чергу контрольно-аналітичний відділ в свою чергу повідомляє, що діє на підставі розпорядження міського голови. Також зазначає, що Житомирська міська рада у відповідності до ст.17 ЗУ “Про місцеве самоврядування в України” наділила відділ функціями і повноваженнями, зокрема щодо контролю за діяльністю комунальних підприємств.
 
  У розпорядженні редакції Інсайдер Житомира є лист КП “Фармація” до голови постійної комісії із соціально-гуманітарних питань Наталії Леонченко від 3 квітня стосовно того, що у комунального підприємства дефіцит обігових коштів через що воно немає можливості закуповувати антисептичні засоби, маски і респіратори, одноразові медичні рукавички, бо дистриб'ютори відпускають їх на умовах попередньої оплати.
 
  Питання з обіговими коштами міська рада так і не вирішила, тим часом на житомирянах наживалися приватні аптеки.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework