Житомирська обласна адміністрація ігнорує народного депутата

  14 травня громадська організація «Антикорупційний рух Житомирщини» звернулася до народного депутата України Сергія Кузьміних стосовно питання визначення КП «Лікарня №2 ім. В.П.Павлусенка» опорною лікарнею.

  У лютому 2020 року Сергій Кузьміних відвідав лікарню і пообіцяв колективу, що до початку другого етапу медичної реформи лікарня буде опорною, - зазначає Антикорупційний рух Житомирщини.

  Однак, цього не сталося.

  Саме тому ми вирішили поцікавитися, що вдалося зробити народному депутату в розрізі цього питання і які результати він має через 3,5 місяці.

  На інформаційний запит Сергій Кузьміних повідомив, що ним 21 лютого 2020 року на Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука, Міністра охорони здоров’я Зоряну Скалецьку та голову Житомирської обласної державної адміністрації було направлено депутатське звернення з приводу ініціювання внесення змін до розпорядження Кабінету міністрів від 15 січня 2020 року №23-р «Про затвердження переліку опорних закладів охорони здоров’я у госпітальних округах на період до 2023 року». Зокрема у зверненні йшлося про включення в перелік опорних лікарень КП «Лікарня №2 ім. В.П.Павлусенка».

  Разом з тим, народний депутат звертався до управління охорони здоров’я Житомирської обласної адміністрації з запитаннями щодо принципу формування переліку опорних лікарень, на що отримав відповідь, що формуванням переліку займається госпітальна рада при обласній адміністрації.

  Далі Сергій Кузьміних 28.04.2020 року повторно звернувся до обласної державної адміністрації, зокрема до заступника голови ОДА Наталії Остапченко та начальника управління охорони здоров’я Миколи Суслика з вимогою терміново зібрати госпітальну раду та включити до переліку опорних закладів Житомирського госпітального округу КП «Лікарня №2 ім. В.П.Павлусенка» та КНП «Чуднівська центральна районна лікарня».

  Однак, як повідомляє нам народний депутат, відповідь від обласної адміністрації він не отримав і досі.

  Зазначимо, що обласна адміністрація ігнорує звернення не лише народного депутата. За таким принципом відбувається спілкування стосовно цього питання обласної влади і з міською владою.

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework