ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Як відпочити після важкого робочого дня?

До п’ятниці залишилося не надто багато, а сил на роботу вже практично нема.

Інформаційне агентство «Всі новини» хвилюється за своїх читачів, тому пропонує декілька простих тез, аби відпочити, відновити сили та заспокоїти нерви. 

Найперше, введіть собі за правило: всі робочі питання та неприємності залишаються на роботі!

Коли ви переступили поріг рідної домівки, робочі питання зникають. Спочатку буде складно переключитися, але поступово ви звикнете.

Далі, прийміть теплу ванну. Тепла вода (37-38 градусів) творить чудеса.
Після ванни розітріть сухим махровим рушником, одягніть зручний домашній одяг і відпочиньте 30-40 хвилин. Постарайтеся просто полежати спокійно на дивані, закутавшись пледом.

Через півгодини після ванни займіться сімейною вечерею. Дієтологи радять вечеряти не пізніше, ніж за 3-4 години до сну — тоді під час нічного відпочинку організм не буде перевантажений.

Не говоріть за сімейним столом про проблеми. Це виключно шкідливо для здоров’я. Нехай розмова за вечерею буде неквапливою і мирною.

Повечерявши, займіться чимось спокійним. Подивіться романтичний телефільм, почитайте книгу, поспілкуйтеся з членами сім’ї.
За годину-півтора до сну вирушайте на прогулянку. Нехай це буде хоча б 300-400 кроків навколо будинку, але дихати свіжим повітрям перед сном необхідно.

Лягайте спати не пізніше, ніж за годину до півночі. Перед сном провітріть спальню, збийте подушки, перетряхніте ковдру і простирадла.

Гарно вечора та бережіть себе!

 

Прочитано 3233 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework