#ПрозорістьТаПідзвітність: Держаудитслужба очікує на висновки проведеної моніторингової процедури

#ПрозорістьТаПідзвітність: Держаудитслужба очікує на висновки проведеної моніторингової процедури

  На черговому засіданні робочої групи «Прозорість та підзвітність» було розглянуто публічну закупівлю по якій в березні 2024 року  Держаудитслужбою оголошено моніторингову процедуру.

  Публічну закупівлю оголосило управління капітального будівництва Житомирської міської ради 25 січня 2024 року на «Капітальний ремонт будівлі пологового корпусу КП «Лікарня №1» Житомирської міської ради». Загальна вартість закупівлі складає 9 млн 388 тис. грн. Договором передбачено що роботи мають бути виконані до 30 листопада 2024 року.

  Робоча група зазначила, що 09 лютого в протоколі розкриття тендерних пропозицій зафіксовано надходження трьох пакетів документів від учасників закупівлі, а саме: ТОВ «ЖИЛ СІТІ БУД» та ТОВ «СБП ГРУП».

  Тендерну пропозицію від ТОВ “ЖИЛ СІТІ БУД” замовником було відхилено у зв’язку із некоректним кошторисним розрахунком (учасник не підтвердив документально застосовані цифрові показники). Про це замовник повідомив учасника закупівлв на Prozorro опублікувавши протокол розгляду пропозиції від 16 лютого 2024 року. Друга пропозиція надійшла від ТОВ «СБП ГРУП». Замовник під час першої оцінки тендерної пропозиції ТОВ «СБП ГРУП» виявив незначні недоліки, що дозволило замовнику встановити термін для їх усунення.

  ТОВ «СБП ГРУП» було вчасно усунуто недоліки. Замовник після актуалізації пакету документів від ТОВ «СБП ГРУП» із запропонованою вартістю 8 млн 150 тис. грн 07 березня 2024 року був оголошений переможцем закупівлі, а 22 березня сторони підписали договір підряду.

  На засіданні членам робочої групи ло оголошено, що 25 березня Управління північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області опублікувало наказ про початок моніторингової процедури щодо вказаної закупівлі. Держаудитслужба наголосила, що підставою оголошення стало підозра аудиторів в обґрунтованості та законодавчій відповідності кваліфікаційних критеріїв, що застосовував замовник при оцінці тендерних пропозицій. Наразі аудитори вже встигли опублікувати запит замовнику на пояснення, а той в свою чергу надав обґрунтовану відповідь. Держаудитслужба очікує на висновки проведеної моніторингової процедури.

  Нагадуємо, що робоча група «Прозорість та Підзвітність» при Житомирській обласній військовій адміністрації запровадила прийом повідомлень про можливе нецільове використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану.

  Відповідну інформацію надсилайте на електронну адресу — Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript. для аналізу членами робочої групи «Прозорість та підзвітність» та вжиття необхідних заходів у разі виникнення такої потреби.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework