×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В ТТУ не можуть зняти гроші, які призначалися для виплати заробітної платні працівникам

Про це на свої сторінці у Фейсбук написав заступник міського голови Євгеній Демчик.

n 2508155540«Сьогодні був присутній на нараді у трамвайно-тролейбусному управлінні Житомира. Зараз є певні проблеми з виплатою заробітної плати колективу. Справа в тому, що на рахунок управління соціального захисту Укрзалізниця наклала арешт, тому субвенція, що призначалася ТТУ, є також заблокованою. Таким чином, кошти, що призначалися для виплати заробітної платні та сплати податків, зняти підприємство не може», - пише Демчик.

«Окрім того, працівники управління вкрай стурбовані через те, що міська владане може знайти діалогу з владою області. Як результат – приміські перевізники продовжують курсувати центральними вулицями міста, а з ними – і міські. Виручка за останні дні, якщо порівнювати з минулим тижнем, суттєво знизилася.

Наразі колектив ТТУ чекає від міської влади необхідних кроків у вирішенні проблеми з розблокуванням рахунків підприємства та висновків стосовно змін у транспортній системі. Але, шкода, що в той же час керівництво ТТУ не розуміє, що субвенція, яка зараз і так заблокована, може взагалі виявитися останньою, адже проблеми підприємства озвучуються постійно, а ніяка робота не проводиться. В.о. начальника управління Олег Таможський в ручному режимі сповільнює організацію тендерів на впровадження системи електронного квитка або створення єдиного диспетчерського пункту.

Зараз має відбутися засідання оперативного штабу міської влади. Усі питання, що піднімалися на нараді в ТТУ, будуть обговорюватися з в.о. міського голови».

Последнее изменение Вторник, 25/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework