Житомирське ТТУ дочекалося тролейбуса, без якого партію нового транспорту не могли випустити на маршрути

Житомирське ТТУ дочекалося тролейбуса, без якого партію нового транспорту не могли випустити на маршрути

  До кінця тижня (до 24 січня) на маршрути випустять одинадцять нових зелених тролейбусів, які КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» отримало минулого року.

   Про це 20 січня Житомир.info розповів заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук.

  «Остання партія без однієї одиниці надійшла в грудні згідно з графіком. Була затримка з одним тролейбусом, а саме з електродвигуном. На минулому тижні він вже прийшов, прийомку пройшов успішно. Всі одиниці тролейбусів минулого тижня і зараз проходять обкатку по вулицях міста, і вже під кінець тижня вони будуть випущені на лінію по маршрутах згідно з графіками. Ми вже домовлялися, що не буде привілеїв тому чи іншому району міста, всі вони міняються. На всіх районах вони будуть обов'язково в графіку», – говорить заступник мера Олександр Шевчук.

  Чергову партію тролейбусів очікують в наступному місяці.

  «Остання партія тролейбусів – це одинадцять тролейбусів і плюс один по додатковій угоді, який ми все-таки підписали на залишок коштів. Вони планують бути у лютому, дата у нас була попередньо затверджена, але озвучувати не буду, бо прийшов лист, що вони хочуть змінити дату. Але в лютому обіцяють дванадцять останніх тролейбусів отримати», – каже Олександр Шевчук.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework