×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Що депутати-мажоритарники Житомирської області обіцяли зробити в галузі екології?

  В області шість мажоритарників, але обіцянки щодо екології давали лише половина з них.

  Найбільше виконаних – у Павла Дзюблика. У лютому 2016 року народний депутат заявив про намір створити екологічну громадську організацію, яка б займалася порушеннями в цій сфері. «Плануємо створити екологічну громадську організацію, яку посилимо інспекторами. Інспектор може зафіксувати порушення й довести справу до логічного кінця», – заявив він. У підсумку громадська організація «Екологічна варта Житомирщини» була зареєстрована в Єдиному державному реєстрі 17 червня 2016-го.

  При цьому Дзюблик провалив обіцянку про те, що підрозділи цієї організації будуть у кожному районі Житомирської області. Станом на січень 2018-го активісти «Екологічної варти» працювали в чотирьох містах. Окремо реєструвати підрозділи нардеп вважав недоцільним. За його словами, достатньою є робота активістів на місцях.

  Також Дзюблик виконав обіцянку до кінця сьомої сесії Верховної Ради розробити законопроект про природний заповідний фонд України. 18 січня він зареєстрував проект закону «Про внесення змін до Водного кодексу України щодо використання води для забезпечення режиму територій та об'єктів природно-заповідного фонду».

  Володимир Арешонков у 2015 році дав обіцянку сприяти узаконення видобутку бурштину в Житомирській області. Він став одним з ініціаторів законопроекту «Про видобування та реалізацію бурштину», який був у підсумку відхилений і знятий із розгляду. Обіцянка Арешонкова все ще в процесі, проблема нелегального видобутку бурштину в області не вирішена. Поки старательська діяльність не легалізована, єдиний шлях добувати бурштин – це отримати спеціальний дозвіл.

Борислав Розенблат також обіцяв боротися за легалізацію видобутку бурштину, і його запевнення ще не виконане. Крім того, нардеп провалив обіцянку в квітні минулого року подати до парламенту законопроект про обіг деревини в Україні – її розподіл, постійний контроль і переробку.

Детальніше – на інфографіці.

ok 23.20369jpg

Джерело: slovoidilo.ua

 

Последнее изменение Пятница, 23/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework