Сергій Кондратюк: «Опалювальний сезон ще не завершено. Відповідне рішення прийматиметься під час засідання виконавчого комітету міської ради»

    Про це повідомив сьогодні, 2 квітня, заступник міського голови Сергій Кондратюк, коментуючи ситуацію, яка склалася із проходженням опалювального сезону у Житомирі.

 

  «Припинення постачання теплової енергії відбулося не лише в Житомирі, а по всій Україні. І це напряму пов’язано із тим, що постанова Уряду від 22.03.2017 №187 «Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу» діяла до 1 квітня 2018 року. 28 березня 2018 року Кабінет Міністрів України вніс зміни у дану постанову, продовживши її дію до 1 червня 2018 року. Потрібно віддати належне працівникам НАК «Нафтогаз України», які у вихідні дні вийшли на роботу, щоб підготувати проекти додаткових угод із теплопостачальними підприємствами для продовження газопостачання. Наразі у НАК «Нафтогаз України» відбувається підписання відповідних угод. Дмитро Рогожин, директор «Житомиртеплокомуненерго» у НАК «Нафтогаз України» очікує на підписання такої угоди», - повідомив Сергій Кондратюк.

  «Опалювальний  сезон не завершено. Відповідне рішення про звершення опалювального сезону прийматиметься під час засідання виконавчого комітету міської ради», - резюмував заступник міського голови.

Джерело: Житомирська міська рада

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework