Ціна газу у тарифі «Твій газ Річний» становить 7,99 грн за кубометр

Ціна газу у тарифі «Твій газ Річний» становить 7,99 грн за кубометр

  З 1 травня поточного року усі споживачі природного газу були автоматично переведені на річні пропозиції постачальників. Клієнти ТОВ «Житомиргаз Збут» за замовчуванням з 1 травня 2021 року до 30 квітня 2022 року споживатимуть газ за ціною 7,99 грн за кубометр у рамках тарифу «Твій газ Річний».

  Тариф «Твій газ Річний» – це базова річна пропозиція для клієнтів ТОВ «Житомиргаз Збут». Клієнти компанії тепер можуть не перейматися стрибками цін та спокійно використовувати блакитне паливо протягом всього року. Адже ціна може змінюватися лише у бік зменшення.

  Що варто знати про тариф «Твій газ Річний»:

  • Звертатись нікуди не потрібно. Перехід на річний контракт відбувся автоматично з 1 травня 2021 року.
  • Ціна газу фіксується на весь рік. Стрибки й коливання ціни більше не лякатимуть споживачів.
  • Річна ціна на газ відома вже з 25 квітня. Інформацію про неї ви, як завжди, знайдете на сайті https://zt.gaszbut.com.ua/ua/gas-supply/gas-cost
  • Платити за газ необхідно буде як і раніше – не пізніше 25 числа кожного місяця.
  • Ви маєте право перейти на інший газовий тариф, для чого необхідно підписати нову Заяву-приєднання з постачальником.
  • Якщо ви перейшли з річного контракту на інший тариф (наприклад, місячний) і хочете повернутися знову на річний, майте на увазі, що постачальник має право відмовити тим споживачам, які «бігають» з тарифу на тариф.

  Крім базової річної пропозиції ТОВ «Житомиргаз Збут» пропонує й інші комерційні пропозиції:

  • Тариф «Твій газ Рівномірний платіж». Цей тариф дозволяє розподілити фінансове навантаження на сімейний бюджет рівномірно протягом року. Річний обсяг споживання клієнта множиться на зафіксовану на рік ціну і споживач щомісяця сплачує рівні частини від отриманої суми. До речі, за цим тарифом взимку клієнт може сплачувати менше, ніж реально споживає.
  • Тариф «Твій газ Місячний». Ціна газу у межах цього тарифу буде визначатися поточною ситуацією на ринку і може змінюватися щомісяця.

  Для переходу з базового тарифу на інший потрібно подати нову Заяву-приєднання постачальнику у Центрах обслуговування клієнтів 104.ua, у відділеннях постачальника, або зафіксувати свою згоду на зміну умов через Особистий кабінет 104.ua, вебсайт ТОВ «Житомиргаз Збут» чи контакт-центр.

  Крім того, компанія планує продовжити акцію «Твоя енергонезалежність» у тарифі «Твій газ на зиму», який надасть можливість клієнтам ТОВ «Житомиргаз Збут» економити під час опалювального сезону. Слідкуйте за нашими пропозиціями та оновленнями, аби обрати для себе найзручніший варіант.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework