Студенти-випускники ЖДУ ім. І. Франка отримали дипломи з помилками. ФОТО

  Вже кілька днів поспіль житомиряни не замовкають з приводу ситуації, що склалася навколо студентів ЖДУ ім. І. Франка та отриманих ними дипломів з помилками.

  Першими почали бити на сполох випускники факультету іноземної філології. Студенти знайшли помилку у іноземному форматі диплому, а саме повторення словосполучення "obtained qualification of" 2 рази поспіль. 

  Згодом скаржитись на помилки почали і студенти інших факультетів: ННІ філології та журналістики, факультет фізичного виховання та спорту, та інші. Варто зауважити, що цього року університет випустив понад 2 тисячі випускників

  Керівництво навчального закладу запевняє, що помилки виникли через людський фактор: там не додивились, там не виправили. А дипломи можна виправити.

 «Студенти можуть звернутися в деканат, і там протягом декількох днів їм ці дипломи обміняють. Окрім того, у всіх нормативно-правових актах прописано, що перевагу має українська частина диплому», – розповів проректор з навчально-методичної та виховної роботи Андрій Шевчук.

Всі Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 05/07/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework