Стартап клуб Житомирської політехніки визнано найкращим в Україні

  За результатами останнього семестру стартап клуб Державного університету «Житомирська політехніка» було визнано найкращим стартап клубом України серед 25 університетів країни!

   В клубах відбуваються зустрічі з підприємцями, обговорення нових ідей та проектів, тематичні перегляди фільмів та відео-лекцій. Тут студенти можуть працювати над своїми стартапами. Місія клубу – розвиток підприємницької культури та мислення у студентів, стимулювання стартап руху серед молоді та зародження тренду на створення стартапів в університетах.

  До цієї найвищої відзнаки клуб йшов 3 роки, підготував десятки стартапів, тренінгів, лекцій, воркшопів тощо… Ми пишаємося тим, що отримали таку відзнаку саме в цей найскладніший період для всього світу, проявивши свою адаптацію до подій, які відбуваються.

  За період карантину стартап клуб підготував цикл лекцій «Ctrl+B: StartUp Semester», що переглянуло більше 1260 унікальних користувачів YouTube та Instagram https://www.youtube.com/channel/UC2ec5HgCtaokdH1OvQcrZzA.

  Саме успішне проведення даного Стартап семестру та абсолютна підтримка та лояльність університету до діяльності структури стали головними чинниками для відзнаки нашого стартап клубу і університету.

  Наш стартап клуб є окремим підрозділом Житомирської політехніки, який адмініструється студентами (які пройшли інкубаційну чи навчальну програму Yep), за підтримки керівництва університету. Це місце, де не просто з’являються ідеї, а місце – де вони стають реальністю.

  Стартап клуб – єдиний академічний хаб для народження і реалізації стартапів в Житомирській області. Кожен студент Житомирської політехніки має можливість прийти зі своєю ідеєю і отримати абсолютно безкоштовні консультації та підтримку у розвитку і народженні нового стартапу, навіть у період карантину.

  Оперативна команда Житомирської політехніки:

  • студенти групи  ПЛ-1: Осипенко Зоряна, Дар’я Маслова та Євгеній Бернацький.
  • координатор стартап клубу – Денис Любченко.

  Саме ця команда привела  університет до визнання стартап клубу НАЙКРАЩИМ В УКРАЇНІ!

  Винагородою для команди стане участь в одній із найбільших стартап подій Європи восени від Yep (за сприятливих епідеміологічних умов). Вітаємо!

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework