У ЖДУ студенти оголосили креативний страйк. ФОТО

Нагадаємо, у Житомирському державному університеті імені Івана Франка на соціально-психологічному факультеті передбачаються вибори нового декана.

Проте студенти не в захваті від нової кандидатури яку обрала вчена рада університету, тому що з їхньою думкою ніхто не рахується. Весь факультет віддає перевагу Портницькій Наталії Федорівні – чинному декану, та вимагає повернути її.
Вчора студент страйкували під головним корпусом університету, а сьогодні, не дивлячись на обіцянку ректора, продовжили акцію у під кабінетом Петра Сауха.
«Друзі, не дивлячись на розмиті обіцянки Ректора #ЖДУ, студентська громада соціально-психологічного продовжує страйкувати до перемоги #СПФ_Живи. Як справді яскраві представники молоді, студенти #СПФсьогодні придумали дуже креативну акцію. Сьогодні #СПФ_читає ! І читає не просто так, а у адмінкорпусі університету, під кабінетами керівництва вузу. Особливо круто це виглядає в світлі того, що сьогодні юні Франківці читають Франка, в день Франківських читань в Університеті Франка =) . #СПФ настільки креативні, що навіть страйкують креативно!!!!
Просто не можу не захоплюватись нашою молоддю! Ви - найкращі!!!», - написав Андрій Сорочинський у Фейсбук. 

Последнее изменение Четверг, 03/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework