×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирський «КЛЕМ» виборов ГРАН Прі фестивалю «СВІТ ЛЯЛЬОК»

16-18 жовтня 2015 року відбувся VIII Міжнародний фестиваль мистецтва «Art Talent Fest» у м. Київ ( номінації: вокал, хореографія, інструментальна музика та оригінальний жанр).

n 2710156398Блискавична гра КЛЕМівських артистів, неймовірні перевтілення, влучний гумор та розкіш костюмів не залишили байдужим жодного глядача у залі Київського Палацу дітей та юнацтва.

Про це повідомляє управління освіти Житомирської міської ради.

Журі фестивалю - Володимир Бистряков, Ірина Шинкарук, Алла Рубіна, Лілія Черноус (заслужені артисти України), Ольга Семешкіна (головний балетмейстер театру імені І.Франка), Валерій Коломієць (заслужений діяч культури, головний режисер державних заходів України) та багато інших.

До уваги глядачів було представлено «Індійське кіно» та «Заячу дискотеку», до яких приєдналися зірки естради: Вєрка Сердючка, Шакіра, Оля Полякова, PSY та інші.

За результатами участі у фестивалі, в номінації «Оригінальний жанр» КЛЕМ посів І та ІІ місце та отримав спеціальний приз фестивалю «Сміливий крок» - за сміливий крок у виконанні пародій дітьми; а також кубок, дипломи, подяки керівникам, магніти, сувенірна продукція, календарі, статуетка із зображенням колективу  та запрошення на нові Міжнародні фестивалі у грудні цього року та навесні 2016 року.

Деякі з вихованців дебютували на сцені і отримали високу оцінку журі.

Круглий стіл з членами журі та керівниками колективів дозволив обмінятися думками щодо виступу юних артистів та безліч цікавих ідей для вдосконалення майстерності вихованців та нових концертних номерів.

За тиждень до фестивалю в Києві КЛЕМівці встигли отримати ГРАН Прі фестивалю «СВІТ ЛЯЛЬОК», що проходив у приміщенні Житомирського академічного театру ляльок 9 жовтня 2015 року. «Індійське кіно» у виконанні юних артистів та запальна індійська слониха (ростова лялька) не тільки повеселили глядачів, а й отримали чергову високу нагороду.

Прочитано 2321 раз

Последнее изменение Вторник, 27/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework