×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Для 6,5 тис. кандидатів до нової поліції перший етап відбору розпочнеться уже завтра

У Житомирі завершився прийом анкет від бажаючих служити у новій патрульній поліції. Загалом кандидатами було подано трохи більше 6,5 тисяч заявок.

n 2710156396Як повідомляють у прес-службі облдержадміністрації, першим етапом стане перевірка загального рівня знань кандидатів у формі незалежного комп’ютерного тестування на базі Житомирського коледжу бізнесу і права (вул. Київська, 82).

Тест загальних знань, прийнятий у багатьох країнах світу, за допомогою нього визначається загальноосвітній рівень претендентів. Комп’ютерне тестування містить в собі 60 завдань, котрі спрямовані на визначення рівня логічного мислення кандидатів, швидкості прийняття ними правильних рішень, вміння робити правильні висновки. Після завершення тестування, яке розраховане на 90 хвилин, кандидат має можливість відразу побачити набраний бал на моніторі, що унеможливлює будь-який вплив на результати тестування.

Кожен кандидат отримав електронне запрошення на тестування.

Також відбір кандидатів передбачає здачу нормативів фізичної підготовки, проходження медичної комісії, психологічний тест та співбесіду.

Прочитано 3121 раз

Последнее изменение Вторник, 27/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework