Юні житомиряни повернулися із «Молодої гвардії» з перемогою у міжнародному фестивалі

У таборі «Молода гвардія» вихованці Житомирського центру творчості дітей та молоді взяли участь у VIII Міжнародному конкурсі-фестивалі «Всі ми діти твої, Україно!» під час тематичної зміни «Україна – єдина родина», - повідомляється на сайті міської ради. 

За словами керівника старшого хору «Струмочок» Житомирського міського центру творчості дітей і молоді Олени Малиновської, атмосфера конкурсу була пронизана патріотизмом: «Табір відвідали понад 1500 дітей з різних куточків України. Відпочивали і діти зі Сходу. Виступи дітей були присвячені темі миру і любові до рідного краю. Наші діти отримали творчий і насичений відпочинок».

У рамках фестивалю «Всі ми діти твої, Україно!» відбувся конкурс. Наші діти посіли 1 місце серед вокальних колективів. Аделіна Міщенко - вихованка студії естрадного співу, виконувала пісню «Вірую», що стала популярною та виконувалася протягом усієї зміни – слова вивчили усі вожаті та відпочиваючі.

Автор пісні «Вірую», директор ЦТДіМ Микола Полівода зауважив, що вона написана під час війни в Іраку: «Пісня написана давно. Після війни в Іраку,були Лівія та Сирія. Ніхто не міг і думати, що вона стане актуальною у зв’язку з подіями на території України. «Вірую» - актуальна для кожної дитини, яка мріє, щоб був мир і земля загоїла рани, сподівається, що люди знайдуть спільну мову, аби не було війни».

Вихованки Центру Ліля Кухарець та Валерія Боднарчук зізнаються, що попри втому від безперервних репетицій та виступів, «Молода Гвардія» подарувала дітям радісні зустрічі, враження, хороший настрій та друзів. «Атмосфера фестивалю була настільки піднесена, що надихала на написання поезії. Фестиваль, пісня об’єднали нас усіх!», - поділилися дівчата.

 

Последнее изменение Вторник, 12/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework