×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Цього року до суду вже направлено 62 кримінальні провадження за фактами незаконного поводження зі зброєю

У прокуратурі області проведено нараду щодо стану протидії незаконному обігу зброї.

n 2807155367У прокуратурі області під головуванням прокурора області Любомира Війтовича відбулась спільна розширена нарада правоохоронних органів щодо протидії кримінальним правопорушенням, пов’язаних з незаконним поводженням зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Як повідомляють у прес-службі прокуратури, у зв’язку з проведенням Антитерористичної операції на сході країни, кількість випадків завезення зброї на мирну територію збільшилась, що не може не впливати на криміногенну ситуацію, зауважив прокурор області.

Керівник відомства повідомив, що поточного року направлено до суду 62 кримінальні провадження за фактами незаконного поводження зі зброєю, ще 47 перебувають у стані досудового розслідування.

Водночас, прокурор області зауважив, що оперативним підрозділам правоохоронних органів необхідно більше приділяти увагу виявленню злочинних схем незаконного переміщення вогнепальної зброї, а не викривати малозначимі факти.

Тому, підсумовуючи нараду, прокурор області поставив завдання перед правоохоронцями – усунути виявлені у роботі прорахунки та вжити дієвих заходів для посилення боротьби з незаконним поводженням зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами.

У нараді взяли участь керівники управлінь та підрозділів МВС та СБУ в області, начальники відділів прокуратури області.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework