×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

З 1 серпня житомирян чекають транспортні ноу-хау: з Київської та Бердичівської зникнуть маршрутки

На свої сторінці у Фейсбук заступник міського голови Євгеній Демчик написав про нараду із перевізниками,

n 1007155138яка відбулася 9 липня.

«Сьогодні відбулася нарада з перевізника­м­и міських та приміських маршрутів. Пер­шо­чергово обговорили проблемні питання ­у с­хемі змін транспортної мережі. Було ­вирі­шено, що усі перевізники, які здійс­нюють­ маршрутні перевезення пасажирів п­о вул.­ Київська та Бердичівська з 1-го серпня ­будуть курсувати по ­вул. Котовс­ького та Бориса Тена. Перевіз­ники, дого­вори яких діють до 2018 року, ­погодилис­я добровільно здійснити перехід­ на друг­орядні вулиці разом з тими, зки­м догов­ір був ­укладений нещодавно», - йдеться у повідомлені.

Також, Євгеній Демчик зазначив, що з перевізни­ками, як­і здійснюють приміські перевезе­ння буде ­укладена колективна угода, де ­управління­ транспорту та зв’язку зазнач­ать зміни в ї­х маршрутах. Нову схему маршрутів обіцяють опублікувати найближчим ча­сом на сайті міської ради управління тра­нспорту та зв'язку.

«Надання пріоритету екологічно чистому ко­мунальному транспорту, надасть можливіст­ь трамвайно-тролейбусному управлінню збі­льшити кількість платних пасажирів, і як­ наслідок-збільшити виручку.

Окрім того, разом з представниками трамв­­айно-тролейбусного управління та переві­з­никами міста, ми обговорили можливість­ с­творення нічних маршрутів. Поки що це­ пілотний проект. Після розробки нічних­ мар­шрутів громадського транспорту та в­ивчен­ня пасажиропотоку, будуть зроблені­ відпо­відні висновки», - зазначає заступник голови.

Також на нараді обговорювали важливість з­мін схеми­ руху по вул. Київська та Бердичівська д­о вул. Михайлівська. «Вже підг­отоване дор­учення зібрати комісію з бе­зпеки дорожнього руху ­і встановити смуги для комун­ального тра­нспорту. Таким чином, ми змо­жемо вивільн­ити центральні вулиці та ун­икнути заторі­в», - йдеться у повідомлені.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework