×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі молодь навчали проектному менеджменту

Представники ЖОГО "Фідем" мали нагоду відвідати тренінг з проектного менеджменту.

n 1007155137Голова правління громадської організації Ольга Добрякова попередньо пройшла курс підготовки тренерів по програмі «Молодіжний працівник», яка реалізується за фінансової та організаційної підтримки Міністерства молоді та спорту України, ПРООН та Державного інституту сімейної та молодіжної політики.

Програма «Молодіжний працівник» була розроблена на підставі вивчення європейського досвіду, зокрема програми «Молодіжний працівник республіки Мальта», та розрахована на держслужбовців, задіяних у роботі з молоддю у регіонах, та лідерів молодіжних неурядових організацій у форматі спільного навчання. Мета Програми «Молодіжний працівник» — кадрове забезпечення реалізації молодіжної політики в Україні.

Основними завданнями програми є формування у слухачів теоретичних і практичних знань щодо ефективної реалізації молодіжної політики; підвищення кваліфікації молодіжних працівників за окремими напрямами діяльності; методологічна підготовка тренерів у сфері організації та проведення кущових (обласних) тренінгів для молодіжних працівників.

Як результат, Програма «Молодіжний працівник» передбачає забезпечення системного підходу до реалізації молодіжної політики в Україні; імплементацію кращих світових практик; налагодження ефективного діалогу між держструктурами та інститутами громадського суспільства.

Ознайомитися зі світовим досвідом у сфері молодіжної політики, зокрема пізнати секрети проектного менеджменту, мали змогу і представники ЖОГО "Фідем". Згодом такі тренінги зможуть відвідати й усі бажаючі житомиряни.

Голова правління ЖОГО "Фідем" Ольга Добрякова запропонувала учасникам тренінгу базові знання, аби вони мали змогу напрацювати навички та вміння, які необхідні для підготовки, планування й реалізації проектів, спрямованих на розвиток територіальних громад.

Робити власний вклад в розбудову свого міста, покращення життя земляків та позитивні зміни в навколишньому світі є надзвичайно важливим для членів Житомирської обласної громадської організації "Фідем". Тому досвід створення проектів для вирішення проблем громади стане в пригоді в діяльності кожного небайдужого жителя Житомира. Учасники тренінгу мали змогу на практиці спробувати свої сили, застосувавши власні ідеї разом з отриманими знаннями.

ЖОГО "Фідем" постійно втілює неординарні та корисні проекти, бере активну участь у громадському житті Житомирщини, знайомить земляків з актуальним досвідом різних країн світу та продукує реальні якісні зміни на благо громади. Ольга Добрякова разом з однодумцями закликає усіх небайдужих житомирян долучатися до дружної креативної команди ЖОГО "Фідем" та досягати вершин разом.

n 1007155137 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework