У житомирській лікарні №2 знову тече стеля ЛОР-відділення, директор медзакладу виправдовувався на виконкомі

У житомирській лікарні №2 знову тече стеля ЛОР-відділення, директор медзакладу виправдовувався на виконкомі

  Ніч та ранок 19 травня у Житомирі видалися дощовими. Цього дня знову «задощило» у ЛОР-відділенні КП «Лікарня №2» Житомирської міської ради.

  Відповідне відео, зроблене у приміщенні медзакладу.  На кадрах – залитий водою коридор, відра, ганчірки й швабри; зі стелі продовжує капати, - розповідає Житомир.info.

  Зазначимо, що проблему «дощу» в лікарні зачепили під час чергового засідання виконкому Житомирської міської ради, що відбулось 19 травня.

  Так, серед решти питань порядку денного було, зокрема, й «Про затвердження звіту про виконання показників фінансового плану комунального підприємства «Лікарня №2 ім. В.П. Павлусенка» Житомирської міської ради за 2020 рік». Про фінплан звітував директор КП «Лікарня №2» Ігор Кухарук. Перед початком розгляду питання міський голова Сергій Сухомлин зробив зауваження керівнику медзакладу стосовно «дощу» у приміщенні.

  «Є невеликі проблеми у лікарні. Хочу вам сказати, що ті роботи, які можна зробити, щоб просто вода на людей не текла чи ще якісь незручності у відділеннях… У вас є фінансовий ресурс, є можливості – треба робити для того, щоб люди не скаржилися у соцмережах, а ви нормально виконували свою роботу», – сказав Сергій Сухомлин.

  Ігор Кухарук пояснив, що нині проводиться ремонт даху корпусу лікарні, тому склалась така ситуація.

  «З цього питання, що там у соцмережах є: розпочатий ремонт даху на шестиповерховому корпусі, напевно, в результаті цього це все пройшло. Хоча з будівельниками була розмова, вони позаливали те, що вони там познімали», – зазначив директор комунального медзакладу.

  Мер відповів, що це не виправдання.

  «Мене не хвилюють будівельники, я їх не знаю. У мене є директор комунального закладу, який несе повну відповідальність за те, що відбувається в лікарні. І якщо ви не розумієте, що це ваш клієнт, завтра лікарня знову недоотримає коштів. Клієнти підуть в обласну й інші лікарні. Треба було просто нормально відпрацювати, перевести пацієнтів в інше приміщення, зробити спокійно роботу, щоб не хвилювалися ні будівельники, ні люди. І далі продовжувати нормально роботу в оновленому приміщенні», – сказав міський голова.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework