×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Рятувальники вчили тетерівських дітлахів запобігати, рятували і допомагати

10 червня на території Тетерівської загальноосвітньої школи

n 1106154741працівники ДСНС спільно із фахівцями  обласної організації Товариства Червоного Хреста України провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Розпочався захід з тематичних виступів рятувальників перед дітьми, які ще раз застерегли дітей від ігор із вогнем та наголосили на такі болючі та актуальні питання як «Правила безпечної поведінки на вогні» та «Дії при виявлення вибухонебезпечних предметів або предметів схожих на них», повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

Наступним етапом була евакуація учнів та педагогів з навчального закладу. Пролунав дзвінок, який сповістив про умовну надзвичайну подію. Вчителі організовано здійснили евакуацію школярів на подвір’я навчального закладу.

Всі наступні дійства вже проходили на шкільному майданчику. Вже на подвір’ї діти прийняли участь в конкурсі малюнків на асфальті на тему: «Безпека понад усе». Учасники були розділені на 3 групи, кожна з яких повинна була відобразити своє бачення пожежної безпеки.

Продовжили проведення громадської акції представники Червоного хреста, котрі доступно пояснили та продемонстрували підростаючому правила надання першої медичної допомоги при в самих різноманітних ситуацій.

І на закінчення було проведено цікаву та захоплюючу вікторину, в якій учні приймали активну участь і дивували своїми знаннями. Змагання на кращого знавця показало, що діти знають, як потрібно діяти у разі виникнення різних надзвичайних ситуацій. Усі учасники акції отримали пам’ятні сувеніри із символікою ДСНС.

«Попередити дитячий травматизм можна виховавши в кожній дитині свідоме ставлення до власної безпеки. Ми переконані, що найкращим результатом таких спільних профілактичних заходів буде зниження кількості надзвичайних подій за участю дітей. А отримані школярами знання та навички безпечної поведінки знадобляться їм у майбутньому», - коментує тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управління ДСНС України у Житомирській області Василь Кучин.

n 1106154741 1

n 1106154741 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework