×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

ТОП-3 фруктів, які допомагають схуднути

Загальновідомо, наскільки корисні фрукти. А чи можна завдяки ним схуднути?

n 1106154740Відповідь: так! І це не міф.

Далеко не всі фрукти безпечні для фігури. Наприклад, у 100 г банану міститься 100 ккал, а в 100 грн фініків – майже 300. А ось фрукти для схуднення – це ті, які мають не тільки низьку калорійність, а ще й сприяють розщепленню жирів. До таких належать:

- Грейпфрут. Вважається лідером серед низькокалорійних фруктів. У 100 г – 30 ккал. Він очищує кишечник, нормалізує роботу печінки та жовчного міхура, активізує процеси обміну та позитивно впливає на психо-емоційний стан. Один фрукт на вечерю – і за деякий час цифри на вагах вас приємно здивують.

- Ананас. Займає почесне друге місце. 45 ккал на 100 г. М'якоть містить велику кількість вітаміну С та унікальну речовину, яка розщеплює жири та покращує засвоєння білків. Лише один шматочок ананасу допомагає знизити апетит. Але якщо у вас висока кислотність шлунку, то його слід вживати в обмеженій кількості.

- На третьому місці – ківі. Він покращує обмін речовин та знижує рівень холестерину. В одному ківі міститься добова норма вітаміну С.

Перелік фруктів для схуднення можна продовжити грушами, яблуками, лимонами та майже всіма ягодами. Саме їх найчастіше використовують для розвантажувальних днів. Поради дієтолога у спеціальному сюжеті "Сніданку з "1+1". 

Последнее изменение Четверг, 11/06/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework