Ще дві громада Житомирщини стали повноправними членами АМУ

Ще дві громада Житомирщини стали повноправними членами АМУ

  Рішення про вступ до АМУ Чоповицька селищна та Ярунська сільська ради ухвалили ще в березні. А вчора Правління Асоціації міст України погодило рішення про вступ нових членів, в тому числі й двох громад Житомирщини, - повідомляє Житомирське РВ АМУ.

  Правління Асоціації міст України прийняло рішення про вступ в АМУ  86 нових громад з різних областей України. Наразі, Асоціація міст України об’єднує близько дев’яти сотень територіальних громад. Нині Житомирське регіональне відділення Асоціації міст України налічує 35 громад- членів АМУ.

  «Наша Асоціація збільшується. До нас надійшло ще 86 рішень місцевих рад про вступ до Асоціації міст України. Це гарний сигнал, який означає, що наша позиція – позиція місцевого самоврядування – зміцнюється, і ми ще більш ефективно відстоюватимемо права місцевих громад», –зазначив під час онлайн зустрічі  голова АМУ, мер Києва Віталій Кличко.

  Нагадаємо, Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» є добровільним неприбутковим об'єднанням місцевих рад, що створене ними з метою більш ефективного здійснення своїх повноважень, узгодження дій органів місцевого самоврядування міського рівня щодо захисту прав та інтересів територіальних громад міст, сприяння їх соціально-економічному та культурному розвитку.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework